NYÅR

Waeiki paeiki everybody!!!  Dags att komma igång nu.. Här ska det fixas i massor. Ner på systemet, åka till Heppen och hämta efterrätten, åka och hämta ölen någonstrans här i hbg och sist men inte minst gör ve mig Ska fixa håret och det kommer ta långggggg tid. Måste in om stan osså och inhandla tomma cd-skivor, hem till Tjogge och bränna dom! Ikväll blir det FEST!!!  

Lilla Emmzey ringde innan osså. Så glad jag blev:) Hon har mega skoj och åker från mega höga backar! Haha hade jag aldrig vågat:S

Nä nu vaknade Kemmo till liv, dags att gå..

På återseende ;P

om inte idag så önskar jag er alla ETT GOTT NYTT ÅR!!!!!
image47
Lilla Sholl tycker inte om nyår


image48
Jag och älsklingen förra nyår

Yeye yeye

Hej och godmorron!!!

Idag har varit så duktig... Va hur pigg som helst när jag vaknade. Ut med Sholl, sprang till gymet och sen hem och städade.! Måste ju ha fint här på nyår:) När fina sällskapet kommer;D Som jag längtar till nyår nu!! Ska bli så skoj.. Köpt hem massa goda drinkar vi ska blanda.. Tjogge fixar middagen, en mycket omtalad rätt:) Vi fixar efterrätten och Karin förrätten! Efterrätten är verkligen förträfflig:D haha.. Ska in i duschen nu och hoppa ner till Kamil.. Sen är det jobb som väntar!!! Uuuu till midnatt.. Förresten jag fick julklapp av jobb, naw. TACKAR!!! En mysig flisfilt och en "lampa". Typ varmelampa eller nått till uterummet. Men dessvärre har vi inget uterum så får nog placera sen på balkongen!!! Hihi..

Pusss på er alla:)

På språng

Huuuuu, har bara hunnit vakna, gå en långis med Tjogg och Nell och sen käkat frulle. Och nu har jag hur brottom som helst:S Pallar inte jobba, men vad ska man göra.. Måste!!! 


image45Jag på jobbet;P


Em, hoppas du har skoj.. Ta det lugnt med skidorna bara;) Kom hem hel.. hehe!!

Så nu ska jag kräma på lite puder och kamma på lite mascara, sen kör vi.

PUSSSSSSSSSSSSSS
image46

Jobb hela helgen:(

Hej hopp.. ;) Låter sjukt pigg, men är dessvarre sjukt trött.. Har mått illa hela dagen:( Hoppas jag inte blir sjuk, inte till nyår.

Här kommer lite till bilder från julafton 07 :)

image38
Älsklingen och jag på julafton ;)

image39image40
Älsk, Hepp & Danne ser glada ut:P        Jag och mammi som är lite sjuker;(

image41image42
Jag & farmor julafton                                   Jag & mormor julafton

image43
Lillasyster  Klara och pappi julafton :)

image44
Älsklingen med mina småsyskon Viktor och klara julafton

Annars då? Håller mig allmänt lugn, ska jobba hela helgen.. Kväll ovanpåallt!!!! Ååååååhatarhatar... Vill bara vara ledig och vila upp mig.. Måndag är det nyår, redan.. Shit vad tiden går! På nyår kommer mina älsklingstjejer hit Karin och Tjogge:) Och farbror TT ! Ska käka gått och dricka godare och ha så skoj som det bara går.. Får se om det blir utgång för oss. Beror på Nelly, hur hon mår! Hon är ju skakis redan nu så:S Men i vilket afall som helst så kommer det blir skoj, har jag alltid med mina pärlor:)

Fredag i dag osså och vad händer.. Kamil ligger i soffan och sover, Nelly har krupit upp brevid och jag sitter här.. hmm.. Har kollat film innan, och som vanligt kommer inte inte ihåg vad den heter!!! Mitt minne? Vad har hänt??? 

Idag åker Em och Martin på skidsemester!! Önskar er en trevlig resa:) Komemr saknar dig em.. På nyår och allt... Ringer dig imorron och ser så resan gått bra. Mamma lisa ;)

Nu ska jag kolla lite resor... GOOD BYE!!!!!!

Oj oj oooojj

Oj oj ojjj säger jag bara.. Har precis återhämtat mig typ efter en helt galen julfest! Måste bara säger att det var länge sen jag hade så skoj:) Fyyy fan asså!

Julen har varit helt underbar:) Har fått världens finaste julklappar och ätit världens godaste julmat.. Firade julafton första hemma hos mamma och sen andra hälften av dagen hos pappa. Var verligen en lyckad dag;) Sen juldagens firade vi med Kamils familj. Åt polskjulamad och festade till det en hel del. Drog vidare hem till Tjogge och festen var i full gång. Sheda majgeda säger jag bara. Tog ner till tempel och fortsatte. När vi väl kom hem spydde jag upp all polskjulamaden I SÄNGEN!! Och gissa sen, JAAAAAAAAAA jag sov i det. Fyfan, kommer inte ihåg ett piss.. Bara hur kul jag hade;P Kändes som förr i tiden, då vi alltid hade så skoj varje helg. Måste blir fler av sånna kvällar:) Träffade hur många som helst ute. Sammanfattning: HELGALEN KVÄLL SOM SENT KOMMER ATT GLÖMMAS!!!!!

Lite bilder..
image34 Jag, Doro och Kamil :)
image35Demi och jultomten Kamil ;P hehe
image36Em, Sara, jag
image37Älskling, Martin, Em, jag

Kommer fler sen.. Nu ska jag boms i säng!! Har precis blivit nykter typ.. Behövs återhämtning efter en sån kväll;)

Varit och sagt hejdå till Sarah som ska tillbaka till Norge nu.. Kommer sakna dig gumman!!! :) Men ses snart igen.

God natt alla.. Och hoppas ni ha haft en lika lyckad jul som mig.. <3 LOVE

Mys med Tjogg

God kväll! Har precis kommit hem från Tjogge. Satt och babblade en massaom Isagull ;D KOmmer gå i full spinn på juldagen.. YEEE DÄR SATT DEN!! Usch tiden går så förbaskat fort.. Blir nästan  rädd.. Imorron är det julafton och jag bara längtar tills vi vaknar upp:)
Känner mig lite hängig nu för tillfället:( Måste sova så går det nog bort.. MÄTT är jag osså, käkade precis en FET KEBATSALLAD.. 

Så om vi inte ses här imorron så önskar jag er en god jul:) 

PUSSSS
image32Jag & Tjogg
image33Jag & Nelly förra julafton
 

Imorron är det julafton:)

image28


Mums sitter här och käkar godis och bara softar. Länge sen jag bara tog det lugnt! Skönt med lov :) Ska lägga m ig och läsa snart hihi.. Kamil och TT kollar fotboll så finns inget bättre att göra för mig.
Va på väla innan med älsk och handlade de sista julklapparna. Har hur många som helst nu! Älskar att köpa julisar:) Men älsklingen ska bara få 3 stycker:)

Imorron är det julafton! Ska blir så mysigt.. Som sagt älskar julen.. Först ska jag, älsklingen och Nelly byta julklappar (orkar inte ta med min STORA julklapp haha;P) Sen beger vi oss till mamma och firar lite där, äter gott mm. Sen efter Calle drar vi till pappa:) Sholl ska med hela dan!! hihi mysigt.. Annarsdag jul börjar med en polskjulmidda hos Babcia sen fortsätter dagen/kvällen med fest!! Blir hemma hos Tjogge med massor av alkohol och dans;)  

image29Jag igår på julbordet

image30Jag och älsklingen förra julen;)

image27Jag och älsk ridanade på kameler i Tunisien:)


Nu ska jag, älsk och tt kolla the kingdom!

God jul på er .. Hoppas ni får en lika underbar dag som jag:)

Snrrilisnurr

Hihi precis kommit hem från julbordet på båten.. Ååå vad gott det var!!! Sprängdes nästan;S Och en hel del dricka blev det.. haha snurrar i hela huet nu.. Tror jag drar en runda till konsum;) Ska ju träffa pappa protastahäst och tiffi haha.. Yeeeeeeeee DÄR SATT DEN!!!! haha..

Skulle hinna med att träffa Sarah osså idag men det hanns inte med får blir på juldagen istället för då blir det PARTY!!!!!

Nänänä nu palla jag inte  trycket länge ciao för mig:)


Pusss hejjjj

MALMÖ


God jävla kväll!!!
Puuuu huuuhuuuu.. Hemma nu efter en långgggg dag! Började med tåget med Emma till Malmö. Skulle kolla min tenta och jag klarade mig med GOD marginal:) Im the best!!!! haha.. Sen stack vi vidare ner till stan. Handlade julklappar till älsklingen. Han kommer nog bli mega glad tror ja.. Sen handladee jag lite till mig själv osså! Hittade ett par snygga stövlar, några tröjer, en väska. Jag bara älskar att shoppa! Hade mega mysigt i dag faktiskt.. Love u emmi my little boo!! Där va sånna stånd. Varför finns inte det i Helsingborg?? Det var jätte mysigt iaf:)
Sara, Karin och Tjogge kom en runda osså.. Nu är bara tjogge kvar!! Haha hon e galen. Håller på att fota sig själv! Aaa fixerad heter det :D Men det är sånna vi är så det så! haha
Håller på att tvätta med.. Ska följa Tjogge hem när hon klar där ute och sen ska Shollan ovh jag boms i säng! För imoron väntar en hejdundrans  dag. Träning, handla de sista julklapparna och sen jultura. Upp 9 så natti natti alla:)

Pusssssssssssssss 


image24image25

Älskling

image23
Skulle bara säga att jag älskar min ploddi över allt annat!!! Finns ingen bättre än honom:) Längtar tills vi flyttar och tills vi drar till Thailand. Fan vill bara att det ska vara NU!!!!!
Nu ska jag nanna!
 
Puss och godnatt <3

Julamad

Hallå alla glada:)


Idag har jag bara tagit det lugnt.. Skönt, himla länge sen jag bara tar det lugnt. Utan plugg ovh dylikt. Varit och tränat, mega skönt sen stack vi till öb. Emma och jag! Handlade lite smått och gott som blir mycket och dyrt:S hehe.. Sen hem och hade hemma spa med mig själv. Love it asså;) Så nu ligger Shollan här under stolen och gnager på öb:benet som hon fick och själv sitter jag här och skriver. Ska se "Dennis firar jul" nu, sen kommer Tjoggiii och Karin och ska se spice girls.. Haha mina forna idoler.. Sen blir det en långis med Sholl.

image21Min älskade Sholl som busar i Tjogges säng;P

Imorron kommer reslutatet:S Aaaw.. Sen shopping i Malmöööö:)

På lördag ska vi tjuva lite med julfirandet! Mamma, Heppen, Daniel, älsk och jag ska åka och äta julbord på båtarna. Mmmmm:) Länftar.. Finns inget bättre än julamad:D
image22Jag, Tjogge och Emmsi :)

Godmorron!!!

Första dagen jag kan sova ut, men så klart är det alltid nån som ringer och väcker en.. öö haha idag var det ett sms från Sarah sen Kattis, sen Birdal och sen gick lisa upp.. Klockan var ändå lite över 11. Hinner inte skriva så mycket nu, ska iväg och träna sen öb sen hem till Kattis med Sholl.. En liten promenix:) Har fortfarande inte fått reda på tentan, trodde han skille maila, men gör han nog efter mogondagens lektion. Men jag ska dit så.. Måste fan klara den!!!

Have too gooooooooo .. Tjing
image20
Övre redan:Emma, Tjogge, Sara,
Undre raden: Karin, Lisa

wii jullov!!!!

Äntligen har jag jullov.... Jippii!! Så skönt, ni skulle bara veta. Har haft min tena idag och hoppas det gick bra. Känns så iaf:) Efter skolan stack jag och emmi och tränade och nu är jag helt slut.. Nu ska jag krya ner i soffan till en mysig julfilm med Sholli:) Hon är min ögonsten! Är så glad att jag har henne..

På fredag ska jag och Emma till Malmö på en shoppningtur;) Ska inhandla de sista julklapparna och gå och bara njuta. hihi well nu ska jag inte sitta hör med iaf.

Imorron är en softe dag hurra hurra hurra:D 


pussssss


 Emma och jag myser
Jag och tjejer festar till det:)

Moster Tini

Hihi moster tini är här och gör mig lite sälskap.. Ooo vi som skulle se desperate house men det var visst uppehåll:( Så vi sitter bara här och snackat lie skit.. O jaaa det gillar vi!! haha:)
image16Karin och jag juldagen 06image17Alla girlsen :) Som jag ÄLSKAR er, tur att ni finns i mitt liv. 

Får se om jag skriver imorron, beror på hur tentan går.. haha kanske är sur:P

Sista dagen..

image15Lilla Demi och jag

uuuu sista rycket nu inför imorron. Måste kunna härleda och bevisföra gyllende snittet mm. Gaa får panik! Pallar inte kan det inte bara vara onsdag kl 2?? Herregud .. Nu ska vi kunna konstnärera osså:S

Sen sen ska det firas ojojjjjjj ;)

Snart jul, kan inte fatta det. Tiden rusar iväg. Men det kommer blir en toppen jul:)

Nu måste jag verkligen ta tag i detta. Plugget asså.. 
Puss 



2 dagar kvar

Aaa har bara 2 dagar kvar i skolan sen är jag fri i 3 veckor. Lideee gött;D Började plugga till tentan igår. Måste klara den, pallar inte göra omtenta efter jul:( Fan... Är så in i bövelens trött! Orkar inte, men måste.. Va i skolan idag hade föreläsning om bevisföring. Tjena mittbena säger jag då.. haha. i hite it! Imorron är det bara repitition, sen onsdag tenta:( Måste plugga lite nu sen ska vi träna sen svänga sen hem och plugga igen och så kommer det fortsätta tills onsdag kl 9. öööööö kommer böla om den tills det är över.
Snart kommer Sarah oss hem, roligt att få träffa henne osså:) Mee you girl.. Men vet att du har så skoj nu!!

På onsdag kl 14 kommer jag må så jävla bra (förhoppningsvis). Kan sappna av och bara njuta av att julen är här.. Slippa linjära transformationer, symmerti, platonska kroppar, bukkomplitering, fobonacci och gyllende snittet.. Slippa skola på 3 hela veckor. FANTASTISKT!

Nä Newton, Descartes, Euler, Gauss och dom andra grapparna kallar;P

Pusss

image14Martin och jag på juldagen 06.

Jag är så trött

trött som aldirg förr.. Varit i skolan och haft föreläsning om matematiskens historia. Wow så spännande med alla de män som kommit med sina upptäckter. Speciellt intressant är ju när dom levde osv. Ööö spyr på sånt! Hehe asså inget så men jag bryr mig faktist inte när de levde och vem som gjorde vad. Nu finna alla dessa upptäckter med bevis mm, fine.. Det räcker :) för mig iaf.. Har som sagt tenta på onsdag och då kommer så klart detta osså, men sånt man får ta som mattelärare. Detta är ju trots allt allmänbildning inom matematiken som vi "måste" kunna.! ?

Then .. så stack jag och Emma och tränade:) Jobbar hela helgen så det blir ingen träning då inte så får ju passa på när man kan. Sen följde jag och Sholl Emma till hennes jobb fick osså en bra runda minsann.. Nu sitter jag här och håller på att somna. Ska in i badet och gosa lite och printa in alla dessa matematiker i huet:/ Upp och jobba kl 9 imorron! 

Min pappa är bara för bäst:)) Älskar honom så <3 haha.. 

Puss
image13 Jag och älskling på nyår förra året !


Sleden

Puuuu nu ska jag boms i säng. Karin och Sara har precis gått hem, såg Bonde och top model sen igår. Fan asså så sleten jag e nu. Skolan tar hårt tenta på onsdag! Och jag har inte börjat plugga än. Åter till skolan imorron igen, men lutar 12 så det är skönt. Blir träning med Emma sen ska jag träffa Pappi:) Sen blir det plugg för min del.......

Jobbar hela helgen osså segt.. Sen går jag måndag och tisdag sen är vi tentan sen är det JULLOV!!!! *happy*

Då kan jag slappna av och bara mysa. Handla klart mina juleklappar. Handlade en till älsklingen idag ( och en till mig själv). Va och fikade med Karin och Sara osså;) Puss på er mina fisar

Men men.. Behöver bli ompysslad nu! Så vi ses :)

Puss

 image12


Videon

Tjoooooooooo dagens;)

Kl 20.00 kommer idolvinnarlåtens video ut!!! Måste ses..
Ska iväg till karin nu och se sen sen ska vi möta Tjogge och gå en sväng med Sholl som vanligt! Möspös:) Sen desperate housewifes mös hos moster tini:)

Imorron är det skola Sen förmodligen en fika på kvällen med tjejer

Måste springa, pusssssss

image9Älsklingen och jag i Tunisien

image10Jag i skolan, alltid lika skoj;P hahahaha

image11Moster Tini och Lisa:)




Allt för mig, tjingggggg


snart snart

Hejsan evribadiiiiiii:D God kväll..
Har precis skivit lite på vårt andra arbete, är bara bilder och lite finpyssling kvar. Ska va göra imorron innan vår lektion! Sen är det bara arbete tre som ska blir klart. Sen tenta den 19de och sen JULLOV!!!! Herregud vad skönt det ska bli. Älskar julen, så mysit.. Har några julklappar till som ska inhandlas, sen finitooooo. Vi ska i och för sig läsa en bok under lovet och skriva nån sidan om den som vi ska ha till seminariumet. Sen har vi lite redovisningar osså och sen börjar nästa kurs. Teknik och design och tenik med skolprojekt! Får se hur det blir, men vill inte byta klass. Älskar min klass nu juuuu! Fyyy kommer sakna min trogna grupp:/
Vad har annars hänti helgen?? Hm, i fredags kom Emmis och Tjoggii hit, så käkade vi gott och hejade fram Marie, som vi visste, vann idol!!!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;) haha, vilken röst . Wow! Sen upp och jobbade kl 7, men det var inte så farligt. Slappade hemma till en film.. jag och älsk.. Sen idag har jag och emma tränat. Duktiga vi är:) Sen har jag tvättat osså.. Och nu ska jag möta Karin och Tjogge. Handa på oj sen gå en långis med Nell! 

Två veckor kvar i skolan... Puuu, går 4 dagar båda veckorna:( Men snart snart .. JUL ;)

image7 Vill utomlands NU.. Fan vad jag lägntar till Thai.. Men först blir det flytt!! Om tre månader:D Yiiiiiii
image8


Älskar min ploddd. Du och jag alltid<3


  

öööööööööööö

Skrev ett superlångt inlägg men allt bara försvann.. Hinner inte sitta här!!!!!!! Skriver mer imorron efter skolan.. Tänk på mig har redovisning!!!
 
Ps.Mitt hår e lite katasfrof=S

Puss


opps

mitt andra inlägg försvann visst (:
men det gör inget.. vara bara en stor bild på mig själv.. men nu har jag fixat och donat..
så den fick försvinna :)
är hemma hos pappa nu och ska äta hmmmmmmmmmmm kommer aldrig ihåg det..
köttbulle i ugn.. ( ingen som förstå att det är någon annan som skriver va) kan kännas bekant :P
KÖTTFÄRSLIMPA!!så heter det.. tog lite tid för poletten :P
iaf, min pappa fylle år idag.. grattis till honom .. fick en jätte fin tröja av mig.. och god choklad!(:
annars har jag tränat idag med emma.. 2½timme fullt ös medvetslös.. :P

RSS 2.0