Tänkte osså..

Man måste väl hänga med? Alla andra har ju en blogg så varför inte jag..? Hmm, ach nu skapade jag en iaf. Har absolut inget bättre för mig. Nää en söndags morgon (eller mitt på dagen) är till för att jag ska plugga. Men oajhh jag kommer verkligen inte igång. Sista mattekursen, liksom ge järnet!! Men nää, jag vill bara glida förbi denna kursen. Och som egentligen inte ger oss lärare för de senare åren någonting. En kurs för gymnasielärare. Inte för oss!!!
Vad har hänt i mitt liv fram till nu då? Jag är en glad sprallig tjej på 22år som är uppvuxen i Helsingborg, och bor här än idag. Jag har trivts ypperligt (heppen ord) med både familj och vänner. Jag har tränat lite allt möjligt i hela mitt liv, den mesta tiden gick dock åt friidrotten och fotbollen. Nu har jag lagt de på hyllan och brinner förtillfället för bodystep. Ha ha, jaa me love it!!! I framtiden ville jag sysla med sjukgymnastik, men kom inte in så tänkte gå en liten annan väg och bli idrottsllärare. Men där kom jag inte heller in, utan fick välja inrikting åt matte istället (som självklart är super skoj). Min plan var att välja idrott som sidoämne, men under årens gång och lite praktiskt vetande, ändrade jag mig.. Nää jag vill inte stå och kolla på när andra idrottar (jag vill själv idrotta), så har precis valt sidoämnet teknik. Kommer påbörja detta efter jul (öööö vad jag kommer sakna min klass) och sen blir de dem resterande no-ämnena. Jaaa, efter några år inom läraryrket har jag väl tröttnat och tänker då bli projektledare haha:D Vilka planer jag har, inte sant? Men trots allt velande är jag förträffligt (ännu ett heppen ord) nöjd, belåten och stolt att jag ska bli matematiklärare! För hörni, matte är KUL..
Jag, min sambo och vår SHOLLAN (vår hund) ska snart flytta. Ååååå vad vi ser fram emot det! Fyfan... Älskar att ha planer och drömmar. Det är väl det som gör att man vill fortsätta.. Fortsätta att se fram emot framtiden.?
Vi ska till Thailand nästa vinter och det ser jag fram emot! åå gud jaaa..
Nu ska jag försöka komma igång med plugget! i ses här snart igen:)

Puss/ Lisa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0