Flytthjälp

Jaha då har man brummat slut på alla sina krafter då!! Gick ner och hjälpte Samme att flytta=) Jag, Kamil, Sammes, två kompisar och Samme han själv slet som aldrig förr.. Men nu är allt på plats.. Såå fint ni kommer att få! Fina nya möbler!!  Sitter här och väntar på Tjogg, Rägi och Sara! Har precisgrillat med Kamil och Samme.. Smaskens!!!!!!

Nu  ska ja ta mig ett  glas vin i väntan=)))


Puss puss alla <3

GRATTIS TWINS

Ett bauta grattis till lilla Sara=) Hoppas du har haft det bra på jobbet, synd att du inte vatt ledig. Men sen efter jobb så bär det hem till er nya lya! Ännu bättre:P Vi ska ju dricka lite vin här hemma så du är mer än välkommen hit på ett eller några glas!!!!  ;)

image524image525

Bkir grillning ikväll och lite vin! Tjogg och  Rägi kommer osså sen. Hoppas på att Sara och Samme osså kan.. Synd att ni andra jobbar eller annat=/

Trevlig valborg iaf=)))

Pussssss <3
image526


Helgens festligheter

Ojojoj som det kan gå.. Månda idag och ja är långt ifrån återställd! Blev alldeles för mycket dricka i lördags.. Va här hemma med Tjogge ochh Rägan. Kamil va och turade med jobbet! Vi skulle ha så mysigt men sen blev det bara hårdare och hårdare.. Älsklingen kom hem och vi fortsatte. Sen kom TT och Sholli (inte vår hund utan Kamils jobbarkompis). Drog inte ner tills stan förren 2. In på Cardinal och ut nästan lika fort. Hehe=) Ja fick flipp och började böla. Jepps det blev bra endå! Hade sjukt skoj men som sagt blev FÖR mycket sprit i kroppen:S

image510

Blir bara mer och mer säkert efter varje dag som går.. Älsakr min baby nått så otroligt!! <3 Är så glad för allt vi har.. Du förgyller mitt liv!!!!


Lite bilder från i lördags..
   

   

   

image522
Haha via är vi osså:P


Nu kommer snart ploddi hem och hämtar mig. Vi måste och storhandla mat!

Pusspuss <3

Molnigt

Idag är det molnigt men relativt varmt och skönt. Va i skolan innan och jorde klart vår Smart Board - redovisning som vi ska ha på måndag. Drog och solade efter the school och inom systemet innan jag stack hem:) Nu sitter jag här hemma med huset full av huliganer, d.v.s. Rägan och Natcho;P
Ska lägga mig och försöka läsa ut boken nu.. Sen blir detantalien en långis med Sholl och Tjogg!

 


image509


Puss <3

Nyss hemkommen

Hej svej=))

Har  precis kommit hem från pappa.. Har varit där sen typ halv 11 i morse tills nu. Har målat uterummet så nu är det så fint så=) Älskar att göra olika makeovers och se reslutatet sen. Skillanden är ju inte lide liten i vissa fall!
Har myst och käkat gott i uterummet när ndet var  klart! Hihi. Älskar verkligen värmen och solen:P

Nu ska jag nog plugga lite eller kolla tv.Skola imorron och min bok måste vara utläst denna veckan!!! Kanske blir grillning imorron om det är lika fint väder=)


  

Puss<3

Nyss hemkommen

Hej svej=))

Har  precis kommit hem från pappa.. Har varit där sen typ halv 11 i morse tills nu. Har målat uterummet så nu är det så fint så=) Älskar att göra olika makeovers och se reslutatet sen. Skillanden är ju inte lide liten i vissa fall!
Har myst och käkat gott i uterummet när ndet var  klart! Hihi. Älskar verkligen värmen och solen:P

Nu ska jag nog plugga lite eller kolla tv.Skola imorron och min bok måste vara utläst denna veckan!!! Kanske blir grillning imorron om det är lika fint väder=)


  

Puss<3

Sol sol mera sol

Kan inte få nog av att säga att JAG ÄLSKAR SOMMAREN.. Helt blå himmel nu varje dag. Vaknade och kollade ut och blir så lycklig.. Ännu en dag att älska. Jag och älsklingen drog till skogen med Sholl och promenixade:) Underbart mysigt! Fick syn på rådjur som sprang med dina vita rompor haha: Sholl ville bara efter;P

image500
Jag och älskling i skogen
image501
Sholl i bilen.. Måste alltid skicka ut huvudet hihi sötis:P 
image502
Shollan och den skinande blå himmeln=)

Nu ringde moster tini wiiii =))))) Ska dra nu!!

Puss <3

God kväll

Sitter hos Tjogge nu.. Har städat och haft oss=) Hihi mötte henne med Sholl när hon slutade.. Nu sitter hon och Rägi och äter och jag sitter här och skriver litta.. Så fint väder vi har haft det idag igen=) Va i skolan innan skoj skoj. Men snart är denna kursen slut:( Tråkigt!! Älskar verkligen klassen och allt som kursen har. Menmen nästa blir säker osså bra.. *hoppas*

Jaja nu sitter vi och diskuterar Rägans Svergie semester.. När han och åka hem och så.. Vi får väl se.. Men hade varit kul om han stannade hela sommaren!! ;)


Nu ska vi bege oss hemmåt!

Puss

Sholl och jag myser i det fina vårvädret

image493image495image499

Äntligen;)

Haha nu äntligen publicerar jag bilder på vår nya lägenhet=)) Har hört många tjat om det.. Men nu mina vänner har jag tatt  mig tid!

Lägenheterna från sidan och framifrån
image473image474

Trappuppgången och Sholl och ine i trappen med boknings tv:n
image472image475

Hissen och Sholl =)
image492

Sholl sitter fint och väntar på att få komma in =))
image479

Hallen (halvklar)
image477image480

Sovrummet från olika vinklar
image478image467image487

Kontoret (inte alls klart)
image490image491
Som sagt inte alls klart så bortse från allt som finns där inne:P

Toaletten
image469image481

Köket
image470image482image483

Storarummet
image484image485image488image471


Balkongen utan utemöbler (ska inköpas inom kort)
image465image486

Utsikt från balkongn ner mot gården och mot Sara ;)
image466image489
image464


Så här bor och  lever vi och snart så flyttar Sara och Samuel in snett mitt i mot på samma våning in. Så skoj=)) Längtar ... hihi<3

Tjollihopp=D

Hoppas allt är bra med er.. Med mig är det bara toppen! Fan som ja längtar till sommaren nu, speciellt när vi har så här fint väder som vi har nu. Varit en runda i skolan och lärt mig lite om smart board, men är inte helt övertygad om denna högteknologiska apparat. Får väl se... Men vi ska iaf göra 3 veckors arbete med hjälp av denna och sen presentera detta för vår "andra klass" som kommer tillbaka efter sin praktik.. Inte mycket alls kvar nu i skolan.. Ååå som jag längtar.......

  
Mina små underbara småsyskon i söndags här  hemma=))

Snackar med Karin nu, hihi så måste snacka klart ........

Puss pussss

Helgen

Hej hopp!!! Fint väder idagg igen. Ååå jag är så lycklig.. Hihi har precis varit ute på en promenix med Sholl. Så mysigt att bara gå i tröja utan vantar och mög=) Shollan älskar osså det fina vädret!! Det märks..

Jobbade som sagt igår. Tiden gick super fort. Skulle plugget men det blev så klart inget med det..  Hehe;) Håller på att tvätta och  väntar på lilla syster och lille bror.. Ska passa dom nu  innan jobb. Små gosiga krabater  som ja  inte  kan få nog av.. Sen är detjobb igen!

Snart snart är det sommarlov.. Ska i och för sig jobba juli och halv augusti men inte så mycket. Måste få in lite pengar iaf.. Men ska försöka att  vara ledig rätt mycket.. Karin är ju ledig hela sommaren så måste ju joina henne på stranden;P Har dessvärre inte fått till min strandkropp som jag  tänkt. Haha svårt det där! Får väl se ut som jag gör? Haha..

Puss puss..

Nu sa vi ut på min enorma balkong och käka världens godaste frulle med dom små=)))

 
Ute på promenixen idag =)

Sholl och ja myster på balkongen (ja vet det ser ut som jag är likblek)





 image460

Tänker...

.. på dig då och då.. Hoppas att du mår hyffsat bra! Man frågar inte så ofta, men tänker på det varje dag. Vill inte ta upp det, vet  ju inte om du pallar prata om det? Hur och vad ska man säga? Svårt..
Ska skicka ett mess till dig nu snart.. Love<3

Snart skoltajm. Bara grupparbete idag om legorobottar! Skit coolt, måste läsa mig det asså. Tror eleverna skulle älska det=) Efter skolan ska jag som sagt betala hela resa, men måste hem om mamma först. Låna lite;P
Jobbigt men  måste..

Ska ut md Sholl nu!

Love u all ;)

Förstår mig inte på vissa människor

Får ju skriva av sig lite här. Och eftersom man inte kan snacka med personen så.. Ja inte så lätt!

Är trött som en get. Ska till skolan imorron igen!! Sen direkt och betala in HELA resan för Thailand.. Jajamensan here we come. Jag och älsklingen<3 Längtar som bara den!!!

Så nu håller ja tummarna på en vinst.. En lottvinst eller vad som. Måste få in lite pengar!!! Skriker TOMT PÅ KONTOT.

Saknar min lilla Karin.. Ses snart älskling!! wii..


Pussss pusssssimage456

Hallooo

Finfint väder.. Jejeje blir så happy=) Kunde inte sova längre än till 8 i dag.. Har pluggat lite och ska se Desperate hpusewifes nu (inspelat sen igår).. Mår lite illa? =( Piii....

Haw en trevleg daggggg

Q tiden..

Fyfan vad ja saknar denna tiden.. Så skoj man alltid hade=)

image452
Håkan, Vicky, Jag, Sara och Karin

Haha så små..

image453
Kolla in blekfisen och inte tala omm braxen;D Sköms bara ja kollar på denna bilden.
Så hemsk man såg ut.. Denna två va dom enda ja hittade på mig..Ska ju finnas 1000 till.

Nu ska jag in i duschen och sen möta Tjogge. Ska gå en långis i det fina vädret=))))


Pusssssssss
image454
Jag och Demis pappegoja;P
image455
Sholl och Iron

Pizza och fint väder

Ååååå så fint väder det är idag.. Och jag ska bara ligga här hemma och plugga! Har i och för sig varit i stan en runda med Sarah och Em. Fikade och mös! Gick hem till mig och visade stolt upp vår lägenhet:P Haha.. Vi fixade till Sarahs hår=) Snacka om pudding. Skit fint blev det! Lite extentions och sikken föränndring=) Ska osså köpa det och fixa mitt hår..

Förresten, filmen på mig i Emmas blogg är bara flipp så tro inte att jag dansar så:P Hahahaha..

Nu ska jag plugga lite eller rättare sagt läsa.

image451

Puss så länge <3


Hipphipp

hopp... Fan vad vi har haft skoj i skolan idag.. Som vi larvar oss till Tiffani. Har ju en Kajan i klassen osså:) Haha..

Har precis kommit  hem från Tjogge. Blev bjudna på midda av Loella där hemma! Mums vad gott det var. Tack så jätte mycket gumman=) Alltid trevligt när man hittar på saker..

Ska kolla klart på Cachmir maffia nu och idol =) Sen måste jag börja läsa min bok från kurslitteraturen. Har seminarium om några veckkor på denna bokplus en till så måste börjas i tid!
Har förresten sökt in till ny kurs efter somaren. Ska läsa 150% d.v.s. en heltids kurs och en halvfart. Blir specialpadagogik 30p och svenska som andra språk 30p. Måste rusta mig inför dagens "blandade" samhälle. Ska bli skoj, måste ju ha kunskap så man kan hjälpa på bästa möjlia sätt(=

Fan går inte att ladda upp bllder.. Grrrr!!!



Pusss <3

God natt

Halvsover typ nu.. Igår kom mina todissar hit för att inviga vår lägenhet. Invia den till ett nytt festställe:) Och grillställe i sommar haha.. Fick nämligen en elgrill av Tjogge och Rägan i jinflyttningspresent..! Det tackar vi för=) Och tack Em o Martin för dom fina ljusstararna och tack Sara o Samme för de goda "drickorna" ... Hihi.. Blev iaf en lyckad kväll. Vi stack ner till stan och in på Cardinal och fyfan så skoj ja hade.. Haha tack killar, kommer sent glömma denna kväll. =) Träffade Ekelund där inne, skit skoj att träffa dig snutt!! Så skoj vi hade åt fisen.. Aja den historian kan vi ta en annan gång;D hahahahaha...

Tack alla för igår =)

Imorron är det nya tag. Skola kl 10.. Får se hur länge har grupparbete så kanske åker jag hem med dig emmis. Är skit trött nu så måste sova. Va på en super  lång runda med sholl innan. Hämtade Iron, dom leker bara för fint.. Shollans bästis Iron=)



Ps. Engla är död. Mördaren vidare var han hade grövtner denna bedårande 10åring. Fyfan förjävligt! Ryser i hela kroppen när ja tänker på det. Vila i frid :S



Lite förfest i parken haha=)


..några bilder från igår
    

Sholl och hennes bästis Iron(=
image449


Puss <3

Sova

Så nu ska jag läga mig och sova.. Är så himla trött så ja nästan inte an sitta upp. Skulle egentligen till Tjogge och mysa med henne och Loella, men ja pallar inte.Känner mig lite halv kass osså, så måste verkligen vila till i helgen! Då blir det party. Inflyttningsparty . Äntligen dax för det! =) Ska antagligen ut i Helsingör efter.. Skoj med lite variation.

Har varit i skolan hela dagen va inte hemma förren 6. Imorron komer jag inte vara hemma förren 7 och då ska jag direkt till Emily och göra naglar. Älskar att ha naglar,  man känner sig så fin=) Extra fin..


Jag flippar i skolan ;) Haha.. Har alltid lika skoj med min underara klass!
image442


Puss och natti <3

ööö

ööhhh ;( Jag som trodde att ja skulle vara helt frisk och kry när jag vaknade,, me nixpix. Jävla skit i halsen och min energi är  på botten..

Bara tagit det lugnt idag, va på MAXI och handlade lite mat. Snackat med moster tini hii. Pluggat lite. Haft bajstråkigt. Men skönt ibland att bara göra ingenting:) Ska läga mig och läsa lite nu hade jag tänkt.

Puss pussss <3

Fiiiiifan

Vaknade av ett sms från Emma.. Här från man visst aldrig sova ut;) Är lite små förkyld idag men det är inte så ovanligt så skit samma.. Haha!!

Igår va ja i skolan skoj skoj sen tog min grupp en ledig dag idag och det tackar jag för:D Skit skönt!!! Ska ha självstudier (och det vet vi hur det brukar bli). Nä men jag ska faktist leta lite fakta på internet och ha med..
Sen skulle killgänget ha spelkväll här hemma, så Emma kom och myste med mig. Vi drog till skogen med Sholl sen hem till Tjogge.. Såg cachmir maffia (ingen aning hur det stavas), skit bra tycker vi då ja=) Sen var det bara hemmåt och sova som gällde.

Skogen med Em och Sholl
  

Mina två vackra och goa och förtillfället skit sura kompisar som verkligen inte ville bli fotade;P
image441

Ska ut en runda med Shollibolli nu! Ses senare amios

Puss <3

skolan

Ville bara lägga upp en snygg bild när jag var här inne och pilla
i designen...


 

image436

mvh emma ;)

det blir ännu mer show på lördag...

Så nu sitter jag här vid datorn igen

Tjoo hej(=

Denna helg har gått super fort och ja jag håller med dig Em att dagarna bara springer förbi.. Men just nu är jag inne i en period då ja mår super bra, trivs kanon i lägenheten och har nog aldrig trivts så bra i skolan som ja gör nu.. Allt är perfekt i mitt liv nu! Måste kläcka en lite hemlis.. Eller hemlis och hemlis men iaf har i veckan fått reda på att min älskade pappa ska gifta sig!!!! Så glad jag är för deras skull.. Kul, så 080808 är det bröllop på G =) 10 år sen dom förlovade sig då..

Sara, Sandra och mini Saga var här innan och hälsade på en runda:) Alltid skoj med lite besök!! Å måste bara säga HERRE GUD SÅ SÖT lilla Saga är! Så liten och fin.. Så snäll och sov gjorde hon hela tiden.. Hade glömt att bebisar var så små? Inte länge sen Viktor föddes men redan så stor.. Som sagt tiden bara rullar iväg.

Imorron är det  ny vecka, nya tag.. Skola 13-16, ska börja på nått nytt om energi!


Jag har kört till jobbet både lördag och söndag, Älskar att köra och lyssna på hög musik =)  

  


Dax för mystajm.. Ha en trevlig kväll!

Puss <3


Saknar mitt bruna hår!

har suttit och kollat på lite bilder och fiii vad ja saknar migg bruna hår!!!!! Tyckr jag passar bst i brunt faktist.. Eller vad tycker ni??? Men nu till sommaren får det banne mig vara lite ljusare.. =)

Har jobbat idag.. Gick fort. Skönt det! Har städat som en galning på motellet.. Nu glänser det där uppe vill jag lova;)
Jobba imorron igen så det blir bara mys ikväll.. Ska skriva lite till min portfolio nu bara...

Har pratat med Karin idag, blir så glad när jag har gjort det!! Saknar dig mkt älskling.. <3 


Just de, måste bara säga att när jag kom hem idag så glänste hela lägenheten. Älsklinen hade varit duktig och städat=)

Ses här senare eller imorron.. Trevlig lördag=)


Jag och Sholl på promenad i morse


Min favorit =)


Haha var bara tyungen att lägga upp denna bilden. Lilla Vikkan kämpar för fullt..


Jag och snutte


Helg tajm

Har varit i skolan hela dagen, först för förberedning och sen för lektion/redovisning. Maja och jag belv helnöjda med vårt projekt=) Hihi.. Fick bilskjuss hem från Malmö osså, aldrig fel:P
När ja kom hem väntade Klara och Viktor på mig.. Så söta! Skulle ju passa dom medans pappa och Kattis skrev kontrakt på deras lägenhet! Vi säga bara ÄNTLIGEN..
Är as trött pallar inte skriva..
Kommer lite bilder....
En sak til, JOBB hela helgen!! =((

Puss puss <3

Skolan..  Super glada när vårt försök lyckades;) Fular oss lite då och då, måste ju ha lite ksoj i skolan..
   
  

Syskonen
   

Min underbaraste ägodel=)
  

... och min älskling =) Så söta när dom sover!!!
image427

Natti <3

1:a april

God kväll allihopaaaaaaa!

Nu har hela coola gänget dragit sig hemmåt. TT, Samme, Rägan och Tjogge. Haha som dom lurade Tjogge innan, haha att Rägan hade dratt upp sin gamla knäskada på fotbollen (han tränade med Kamils lag idag) och att dom va på Akuten.. Tjogge gick i helspinn och började typ böla och trodde han va tvungen att åka hem och opereras och allt.. Men det bästa april-skämtet iaf!! =)

Gick toppen i skolan. Kollade film och hade littsem.. Hamnade i samma grupp som mina gamla klassvänner så det  var skönt(= Imorron börjar vår nya uppgift om El. Aja får se hur det går med det!

Trött som bara den nu:S Just de, va med Samme och kollade på hans och Saras bilvande lägenhet.. Träffade en annan gammal klasskompis som osså skulle flytta i där. Skoj med unga och bra människor:) Hihi.. Naw som Samme längtar nu! Förstår jag verkligen.. Man är så lycklig den dagen man väl får flytta in..

Sove dax, upp kvart över 7 för att möta Tjogg halv 8 och gå en långis med Sholl.. Hoppas på fint väder=) 


Killarna helt inne i sitt spelande ;P

Mitt hår eterlystes lite här på bloggen. Har inte några bilder så fick ta en fulebild=)
image414

Puss<3

Några dagars bravaller

Hej alla!!!

Åååååååååååå ja sprudlar av glädje.. Kolla bara in vädret=))) Har precis kommit hem från en långis med Tjogg och Sholl.. Gick till Jordbodalen och mös i vårt vårväder..

Helgen var skojskoj i lördags firade vi Martin.. Festen blev lyckad tills det var dax att åka hem. Ja trodde klockan va typ 24 och ville fortsätta men den hade redan hunnit bli halv 5 =S Hihi som hade kan gå.. (love u em, du vet vad ja menar)

Sen söndagen va man bakis hela dagen och gjorde ite ett smack förrutom att kolla på en skit bra film, kommer inte ihåg vad den heter tyvärr.

Igår tog jag tag i mitt borrprojekt=) Äntligen!! Hihi Spikade upp tavlorna i storarummet, borrade upp en liten skohylla och två "tavelhållare" i sovrummet. Ni vet en sån lång sak som man sätter tavlor på på väggen.? Aja ni får se sen nån gång..
Gjorde om mitt hår igår osså. Stod inte ut med vitlökshåret med oranga inslag. Så nu slingade jag det blont och resten ljusbrunt. Blev fint, förrutom att det fick inslag av grön. Ja jag vet jag blir aldrig nöjd. Men nu får det se ut så här ett  tag. Får inte göra nått med det  för mitt hår bara trillar av typ. Jepps så  slitet är det:P Usch!!!

Ska strax till skolan och ha litteratur seminarium.. Blä hatar seminarium. =(

Lite bilder.....
Jag med kycklinghåret (ser mycket bättre ut på bild, såg fruktansvärt ut i verkligheten)
  

Festen
   

Dagen efter


Med Sarah
 

Synes senare!!


Pussssssssssssss <3

RSS 2.0