Fixar dag

Ååå fan ja är sjuk.. Jag som har längtat eftermorgondagen hur länge som helst.. FAN!!!!!

Har hjälpt Tjogge med städning av hennes lgh.. Hann inte så mycket ;/ Menmen det göra inte så mycket, är så fint så redan.. Du får göra det sista imorron baby=)

AJJJJJJ min hals..=( Jag måste vvara  frisk tills imorron. Ska nog ta en snaps nu .


Puss

Naglar

image323


Tack tack söta Emelie =) Är riktigt nöjd med mina nya naglar.. Gick så snabbt osså. Skit skönt!
Känner dock mig lite sjuk. Fan asså sällan! Så fort jag har fullt upp och tagit det lugnt länge innan så blir jag sjuk.. Aja tror det kommer vara bra tills imorron.


Ska sätta på en film och bara mysa nu..

Puss pussssss <3


image324

Home sweet home

Jisses vad konstigt det kändes att åka till skolan. Har inte varit där på två veckor(= Skönt med lite lov, men desto segare att komma tillbaka. Hade redovisning som gick super! Mycket bättre än jag hade förväntat mig eftersom jag inte var nöjd. Men men ska inte alltid vara så kritisk. 

Har precis laga middag. Kyckling gryta a la Jonas (Tjogges pappa) med ris. Mmmmm så gott det var! Fick tipset på oj i dag av Tjogges far när vi va och handlade. Mums

Ska iväg snart igen. Bara ner med Sholl och kanske sola? Sen till Emelie och göra naglar=) Som jag längtat på det asså.. Hehe.. Ska bara slå mig ner i soffan och vila nån minut med min nya tidning.

Pussss

Good bye

Idag lämnar Karin helsingborg.. Å gumman du kommer få en underbar tid och vi kommer sakna dig så.. Va och fikade igår ju.. Mysigt!! Dröjer ett tag tills nästa gång.

  

Va och passade Klara osså igår en runda.. Sholl va med! Hihi.. Skoj skoj md barn=)

 

Nu ska jag göra ve mig. Ska till skolan och presentera mitt jävla arbete som jag inte är det mista nöjd med:S Jävla skit haha.. Men det går säkert bra(=

Ikväll ska jag göra nalar wwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Pusspuss

Sovmorron

Jepps det gillar vi(= Kattis ringde inte förren 11.. Skönt som fan att få sova ut.. Sitter här hemma nu hos dom! Har fikat och haft mysigt. Ska gå alldeles snart!

Fika ikväll med tjejerna<3


Puss

Natti

Snacka om att jag kommer gå som en sovande vandrande människor imorron.. Ja pigg kommer jag inte att vara i varje fall. har nästan pluggat klart nu! 

Ska passa Klara imorron.. Hoppas inte för tidigt bara=/ 


Puss och god natt <3 

Plugg plugg plugg

Hej hopp!!

Dagen idag har endast bestått av plugga. Mötte upp min kursare innan satt i flera timmar och pluggade. Till slut blev vi nöjda och avslutade det hela. Jag fortsatte att plugga på vägen hemmåt. Vi har nämligen en uppgift att "teknik spana", d.v.s. ta foto på allt vi ser som har med tenik att göra. Träffade Tjogge på oj sen. Haha hittade en massa där inne. Eller vad säger du Tjogg!!! Vakten kom till och med och frågade vad jag höll på mig:P Haha...

Imorron ska vi ha en avslutnings fika med Moster Tini.. Å vad jag kommer sakna dig gumman! Igår va vi hemma hos mig och lagade god midda. Lite bilder hihi=)

image314 image316

Sitter och skriver på en annan läxa nu osså. Har bara imorron osså på mig sen ska den vara inne:S Aja fixar väl jag? (=

På lördag blir det party!! Danne, Kamils fasters man, fyller år. Ska till Wallmans och shaka sen vidare. Kommer bli så jävla skoj!! Längtar riktigt mycket..


Just nu gåt mitt hue runt runt.. haha

image315


Nu ska ja käka soppa:) Min "diet" går som planerat! Har aldrig klarat det mer än en vecka innan. Får väl se hur länge man pallar denna gången?



Pusssssssss

God morron

=))


Mysigt väder vi har här idag. Har varit en runda på oj med moster! Väntar på att Tjogg ska komma hem så vi kan ut och gå. Nån som vi hänka på, kanske vid typ 5? Bara till att slå en pling(=
Thai ringde mig idag så vi har bokat om lite så i slutet av veckan så hoppas vi på att alt är helt klart.. Wi=)
Ska plugga lite nu.. Puss

God natt

=)))

Plugg

Hej (=

Sitter och pluggar just nu.. När man väl börjat så flyter det på.. Och tiden bara rinner iväg.. Så nu måste jag avsluta. Ska ju till jobbet! Får se om jag kan plugga lite där:)

Har varit på en långis med Sholl och Tjogg.. Mössssssiiiitttt!


Sarah är hemma från Norge, men hinner tvyvärr inte träffa henne! Typist att an jobba hela helgen när hon väl kommer. Får träffa henne desto mer i Påsk:)


Pusspussss have to goooo

Jobbe dax

Hej svej.. Hann inte mer än vakna så ringde telefonen.. Å jobb så klart.. Ska börja tidigare idag. Jag som skulle hinna plugga och allt. Får ta med mig plugget dit. Hinner nog lite iaf!


Ses imorron.. Ha en bra kväll!! Puss

Fixar dag

Måste bara ge mig själv en stor eloge;) *dugar och tackar* Jag har nämligen blivit en privat makeup/hårfixare åt mina nära och kära.. Idag har jag gjort en makeover på Emma, d.v.s hon har blivit långhårig igen! Blev så jävla snyggt asså. Haha blev helnöjd. Och emmsi osså(= som tur va..

Lite bildbevis
image306



image309

Så om ni vill ha en tid hos mig är det bara till att skriva en rad;D hehe..


Nu ska det pluggas fannnnnnnnnnnnnnnnnn.

Sprängd bil

Jissesssss, när jag va ute med Shollan innan gick jag förbi parkeringen som vi ställer vår bil på. Tror ni inte nån jävel har spränt en bil där? Bärgningsbilen var och hämtade den sönder sprängda bilden och en annan som stod brevid som osså hade sprängts. Vad fan är det för människor här? Om två veckor har vi dock ett garage, men fram tills dess då? Jag ringde upp Kamil direkt, och vår bil stod två platser bort och hade bara fått lite glassplitter på sig. Men fan tänk om han hade parkerat den närmare.. Brevid?? :S Fyfan säger jag bara..

Aja något mer positivt är att Emms kommer klara sin tenta:) Du är så duktig gumman min! Hon ringer väl snat, ska nog tväing henne att umgås lite med mig???

Måste plugga nu osså.. FAN!!! haha pallar inte..


Godnatt

mina kära vänner! Har varit ute och vandrat som vanligt. Tjogg och Nilss var med. Trevligt! Nu är jag cp trött.

Hoppas du har haft en underbar dag Karin..
Håller tummarna imorron för dig Emma(=
Och för flytten för er Nilss!!

Och för mig med mitt pluggande. Blev ju typ inget idag. Mpste göra mycket imorron!
 
 Puss från Sholl =)

The list

Svart / vitt
Rött / blått
Skriva / tala
Vatten / coca cola
Mobil / mp3
Snygg / charmig
Lösgodis / choklad
Frukt / grönsak
Film / serie
Festa / softa
Sommar / vinter
Fredag / lördag
Levande ljus / lampa 
Övervikt / undernärd
Kärlek eller vänskap

Pysslat om födelsedagsgrisen



Idag är det som sagt Karins födelsedag och då måste man ju så klart bli ompysslad:) Sagt och gjort, Karin tasslade hit och Lisa gjorde en mega god frukost till Moster och sedan bjöd jag på en sagolik sminkning. Jag vet, jag är bara för go=) Så kika in denna vackra dam på 23 år.. Vad tycks?? =) Hon ser själv rätt nöjd ut:P


image298

image300

image301


Puss puss

image304







Grattis GRATTIS grattis

GRATTIS!!!!

Karin på den dag.. Den började fantastiskt och kommer sluta lika underbar kan jag lova(=
Stor tjej.. Som ska ut i vida världen och skaffa sig nya erfarenheter och kunskper.. Detta kommer starka dig gumman. Är så stolt att du gör detta! Sen kommer du hem i sommar och då kommer vi få världens bästa sommar ihop, alla vi tjejer.. Älskar dig så mycket vännen!! 



Så ja, då var det  första dagen på ett nytt liv kanske man kan säga.. Hur har dte gått för dig Tjogge??? Haha.. För mig har det gått bra hittills! ;P

Ska börja plugga lite nu.. ;( Puu

image294
Puss 

Lägg dags..

Idag har varit den underbartaste dagen på länge.. Ååå Allt har varit perfekt=) Sov ut och vaknade till ett himmelskt väder med lysande sol. Gick en långis med Sholl och när jag kom hem ringde dom från Thai och garanterade vår plats... Om exakt en vecka vet vi om vi tar denna eller får den andra som vi väntar svar på.. Fan kunde inte börjat bättre..

Sen promenerar jag bort och möter papps. Vi går till mötet som ja är super nervös inför, men som gick galant..

Älsklingen kom hem och lagade världens godaste midda till mig:) Kyckligen rätt, me like!!!!

Sen pluggade jag lite hihi har äntligen gjort klart min lampa(= Mycket fin, blev en taklampa till ett barn rum.!

Sen gick Karin och ja världens längsta och mysigare runda med SholliBoll.. Hihi snacka om trött nu:/

Imorron ska ja plua med Karin. Ska hjälpa henne med matten(= Kul kul...


Ses imorron mina underbara pussgurkor=) Puss pusss


Wii

Hej hopp:)

Har precis kommit hem från ett möte.. Det gick prima(= Är överlycklig!! Mer säger jag inte. ;P Hihi

Ska plugga lite nu... Puss

En hejdundrans fest

Ooojjjaaaaaa haha.. Sitter här hemma och har nästan precis stigit upp.. mitt huvud snurrar fortfarande(= Så j'vla skoj igår asså med mina tjejer.. Tack alla för en LYCKAD kväll!!! Först va vi på teater, den va inte så bra. Höll på att somna;/ Hehe, tycker bättre om komedier.. Sen körde Kamil oss till Karin .. Super god mat älskling.. Skit skoj hemma hos dig.. Dro till tempel,  va inget folk först men vi hade skoj ändå=) Kom lite mer sen.. Näääää fan hade riktigt kul!!! 

Det tos dock inte så många bilder.. Jag fick bara 2 haha.. Så här kommer dom..Men Sara  tog en massa.. Får hoppas att dom kommer upp!!

image291

image292

Karin.. Superduper gulligt tal igår!! Kommer sakna dig sååå mycket. Men när du kommer i sommar så jäklar. Ja jäklar vad denna sommaren kommer bli bra. Bara vädret bli det osså(=
 
Nänu snackar jag med Tjogg.. Hahahaha..

Puss puss

 

Ikväll smäller det

Hihi sitter här redo och väntar på Kamil.. Han käkar ju så långsamt!! hehe.. Ska köra och hämta Emma och Martin sen till teatern.. Trebligt trevligt.. Sen är det fest för hela slanten:D Wii.. Fira Karin idag ju!!! LIlla gumman ska till London och bli stor kvinna;P Du kommer få en underbar tid där älskling...


Nä n u är det brottm! Puss på er och hoppas att ni kommer att få en lika trevligt kvlll som jag..


Hej hopp<3

Fest imorron för Karin

Fan asså vilket fin vad vi har haft idag!! Helt lycklig blir man.. Tog en långrunda med Sholl i det fina vädret och svängde inom farmor. Va där några timmar och kollade tv och så(= Hon är så rolig min farmor.. Haha.. Sen när vi kom hem mötte jag upp Karin. Stack till oj och handlade lite till imorron sen hem till mig och hade myskväll! Skoj skoj, tack för ida gumman.. Kommer bli en kanon kväll imorron!!! =))) Längtar..

Ska nog ta och lägga nu typ.. Upp tidigt imorron och fixa allt för kvällen.. Tror jag vet vad jag ska ha på mig! Hihi...


Fest imorron då JA .. wii







4

image286image284image287image285

Finfint väder

Hejjjjsannn:)

Ååå så fint väder det är idag.. Vaknade och var pigg som bara den! Är visst alltid det nu för tiden=) Har varitoch tränat precis, så skönt.. Behövdes verkligen. Sitter och käkar frulle nu mums!!! Ska in i duchen och göra ve mig snart.. Pluggga lite.. Skiter i stan för inte en enda jävlel kunde ju följa med! Och jag går inte i stan själv som en annan gast.. haha..  Så får blir imorron istället förhoppningsvis.. Köpte ju en klänning till helgen. När ag kom hem och provade denna annars sexiga och fina klänning inså jag hur ful och "ojämn" den var på mig.. Haha no way att jag har på mig den asså.. Så ju ut som en fettmabulle.! Går icke för sig(= Haha.. Så måste hitta något nytt.. och klacka om mina skor..

Sen ska vi ha visning på denna förbannade lägenhet. Pallar inte! Fan.. Hatar sånt.. Jaja.. Får gå..


Ses(=

Puss


Underbara promenader

Go Kväll:)

Idag har solen lyst och vinden blåst och jag mår prima.. Det går mot ljusare tider. ME LIKE! Har varit i skolan innan idag, jorde vårt grupparbete och hade lektion efteråt.. Nu är jag ledi i två veckor!! Wii.. Inte helt ledi får jobba på här hemma med en massa uppifter.  Men skönt att slippa åka till skolan iaf=)

Har tvättat och städat här hemma.. Imorron kommer en kvinna och ska kolla på lägenheten! Om en månad EXAKT flyttar vi.. ååå som jag läntar nu..

När jag kom hem innan idag så låg här fyra stora roser till mig från älsklingen;) De symboliserade de fyra åren tillsammans.. Naw tack älskling! Förresten, han blev super glad för sina presenter han fick av mig(=

Efter en lång dag träffade jag Karin.. Stack och solade och sen gick vi ut en promenix på 1 och 1/2 timme med Sholl.. Så jävla skönt. Nu är jag helt slut! Ska bara vika tvätten sen boms i säng.

Imorron blir det träning. Har inte tränat på skit länge. Har varit sjuk och så! Sen stan en runda har fått hm-checkar på 600kr.. Blev helt chockad när jag öppnade kuväret:D och glad så klart.. HIhi=)

Pusss och godnatt


Alla hjärtans dag <3


Godmorron!

Idag är det alla hjärtans dag.. Hihi hade en överraskning för älsklingen när han kom hem i natt.. Hade köpt en skjorta och en kofta.. (= Så klart att han väckte mig mitt i natta;( Men det gjorde inte så mycket!! Vi träffas ju inte på hela dagen idag.. Jag går i skolan och är inte hemma förren 5.. Han tror till jobb halv 4! 

Sitter i datorsalen nu och ska redigera vår film... Sen lektion 13 till 16.

Ses senare! 

Puss 

Llllllllll Långis

              

Har precis kommit hem från en runda med Nell och Tjogg.. Trevligt värre! Tog några bilder. Hmmz, ooo ja vi var trötta;D Haha.. Jeje nu ska jag glo film.

Hejdå era tråkmånsar=)=)=)=)

På lördag ska vi fira Karin!!! Blir även en "hejdå" fest för henne. Min lilla Moster ska nämligen åka till London och plugga lite! Men inte allt för länge tur nog;P Innan festen ska vi på teater. Rinaren i notterdam blir det!!!! (=


Puss och natti

Some pictures

Här kommer lite bilder från i fredags.. Mitt hår ändras lite hela tiden ju mer ja tvättar det. Så här ser det nu för tillfället=) 
image276image277
image273image274image275

Yewoho, en Lampa?

Hejsan kära läsare(=

Var uppe med toppen idag, va inte så svårt att komma upp faktist.. Jobbat hela helgen så va väl "van"antar jag.. Stack till skolan och hade litteratur seminarium. Gick bra! Skönt, tror de va sista seminariumet för denna kursen. Fick ny uppgift! Ska göra en lampa. Haha får se hur den blir(= Tror jag ska göra en till ett barnrum.. To hem lite material så ska klura på den lite nu snart.. Måste bara säga att denna kusren är kanon rolig. Passar mig perfekt! Skit bra kursare osså så det gör inte saken smäre.. Ska dit imorron och öra vår gruppuppift "statsvandring". Ska filma och göra något kul av det=) Blir säkert bra.. 

Efter skolan kom Kattis och hämtade och körde hem mig, har nämligen passat "fiskipinnis" (min lilla syster).. Käkade pyttipanna och glass och sen kom Kattis med Semla;P Mums, Lisa kunde icke hålla sig näää.. Som ni säkert förstår har jag lagt min tramma-kroppen-grej på hyllan ett tag. ;D 

Pusspusspusssss



  

Emmzey-kväll

Gårdagen var super mysigt hos Emmzey.. Tiden bara rann iväg. Synd att alla var så trött bara! Var ju sugen på att dra ut;P Men skulle jobba idag så det var väl bra ändå att vi stanna hemma(= Skit god mat och lite spelande och sen kolla vi film i sängen. Myspys! Sorry girls att jag hostade hela natten.. Hoppas ni kunde sova någerlunda bra iaf:S
Jobbat idag.. Hade bilden så det var skönt. Tvättade och dammsög den efteråt! Så nu är den finfin igen..

Ska lägga mig i sängen nu och läsa lite. Jobb imorron igen!
Ville egentligen ut idag igen med dig Karin men men.. Hoppas du får en toppen kväll! =)

Jepps..


Puss på er!

Velvet

Fannnn säger jag.... Vad fan är det med Sverige? Sjögren? Hoho kärringar ta och släng era telefoner istället! För helvete ni skämmer ut SVERIGE!

Ja röstade 15 gånger på Velvet som helt klart var bäst.. Men det räckte tydligen inte. Blev helt paff.. Och hon surkärrinen med hes röst. Var fan fick hon alla röster ifrån?

Nej, skam säger jag bara..

Usch..

Hoppas på bättre reslutat nästa helg!


Killar killar goa killar..

Snart är vi i Thai, hela ligan Em-Marin och jag-Kamil(=
Som jag längtar.. Ska kolla lite om Thai nu bara för det! Satt precis och pluggare men så fick jag ett cp samtal och kunde inte koncenterar mig mer.. Hehe så efter lite letande om Thai /(måste fösrt bli på bra humör) får ja fortsätta..


image267image268image269image270image271

Pusss

Bilrejs

image265image266

Aja apan Lisa och rangotangen Karin.  Jag vet ser för jävla ut, men är sjuk!!!!! Så därför;P hihi.. sant asså..

Goddag!!! (=

image264

Idag är jag glad och lycklig. Hihi(= Älskar sånna dagar då allt känns bra och rätt. Sitter här hemma och har tagit hand om mig, inpackat hela mig typ;P Musiken strömmar ut ur högtalarna och stolen gungar till rytmen..

Ska plugga lite till och sen hem till Em med en flarra vin! Ida blir det tjejmys för hela slanten(=

Puss 

Hjällp mig???

image257image262
Ljust?

image259image258
Mörkt?

image260image261
Röd/mörkt?

image255image256
Halv mörkt/halv ljust?

Vad tycker ni??? Help me, helt förvirrad nu:/


Fikat

Hej hå(= Har kommit hem från fikat för ett tag sen.. Har riktigt ont i huvudet nu! Är inte så frisk som jag trodde att jag var.. Mhmm;( Det var trevligt som vanligt med er tjejer. Saknade vissa, får blir en annan gång.. På fredag, imorron då ja (har inte så koll på dagarna nu när jag har varit ledig och sjuk), ska vi alla tjejer hem till Emma och mysa och ha en RIKTIG tjejkväll! Så mysigt det kommer att bli(= Ska övernatt där osså.. Sen upp och jobba kl 9 på lördag! Aja helgen kommer bestå av jobb och plugg..

Nåväl ska vä läsa lite i min bok nu osså (hatar att läsa).. Så det blir av nån gång!

Här kommer lite foton från idag..

image254
Me hem hemma innan jag ska ner i stan.. 

image251
Jag och Karin i stan innan vi mötte upp Tjogge(=

image253
Jag står och poserar ;) (ovanligt att vi tar foton över allt var vi än är)

image248image249
Jag på fikan(=

image250
Karin på fikan helt överlycklig (så hon pussade åt alla som kom in) Haha..

image247
image245
=) På väg hem (=


Trevlig kväll på er!!! Kanske skriver lite senare.. Annars ses vi imorron=)
Puss

Mina intressen




Hästar/rida har varit en stor passion i mtt liv när jag var yngre.
Även friidrotten var en stor del.
 Sola och bada och åka utomland har jag alltid älskat.

Senare kom Shollan in i mitt liv som en raket;)
Mina vänner har alltid varit det bästa!! Tack för ni finns!
På senare tid har längtan efter barn stigit (men får vänta ett antal år till)
image242
Sist men inte sämst är min  underbara pojkvän!

Då - Nu med vännerna

image224image221
Jag och Tjogge


image223image228
Jag och Nilsson


image234image230
Jag och Moter Tini


image231image233
Jag och Em



Det är så skoj att kolla på gamla bilder.. Kan fan inte sluta(= Har skrivit klart en uppgift till idag! Känns skönt.. Ska ner i stan nu och möta Karin och sen Tjogge. Blir en fika. Sara hhoo???? Kan du eller?

Pussss <3 

Jag och vänner på äventyr

image209
Bulgarien med Johanna, Sara, Sanna och Matilda och en 16 andra tjejer;)
image210
Turning på G! Över redan: Tina, Vicky och jag. Undre redan: Sarah, Sara och Tjogge

image211
Jag och Tjogge i Grekland! (= Haha så små..

image212
Midsommar hos Heppen. Jag, Karin, Tjogge och Emma

image213Läger med klassen Sarah, Jag och Emma(=image214
Jag och Emma i Tunisien

image215
Sara och jag shakar i Bulgarien(=

image216
På friabad en sommar för länge sen.. Bompi, Sara och Karin. Liggande: Jag

image217
Drottninghög, platsen vi hängde på;) Bompi, Jag, My och Karin

image218 
Fest på görningen (kanske 8an) Övre radan: Tjogge, Sara och Jenny. Undre redan: Karin och Bompi(=

image219
Fest hos Nathalie. Övre redan: Jag, Emely och Natta. Undre redan. Håkan, Sandra och Jessicaimage220Fest hos Nilsson(= Ja och Emma



Visst är det skoj att kolla på gamla foton.. Jag älskar det iaf!!! Har fastna här nu i timmar. Hur skoj som helst..
hihi..

Tänkte plugga lite nu det sista!! Skrev en del igår men blev inte klar.. 
Snart kommer snutt hem osså=) 

Ses senare(=
 

Han och jag

Har scannat in ytterliggare en massa gamla bilder.. Här kommer några på han och mig!

image204image205
image202image206image207
image203


Min underbara man!!! Så fin, så bra, så allting för mig=) Helt otrolig..
image201
image208Så här kommer vår barn att se ut (är egentligen Kamil när han var liten) Som en liten sparv, ooo så söt.. Haha(= 

Roliga bilder

image199

Älskar min  skrivare.. Tack tack älskling för den julklappen! Bästa någonsin:) Man kan ju göra allt med den. Hihi har fixat en rolig bild här över... Hhoho..

Här under kommer jag och mina älsk, lite ändrad den osså.

image200

Nä nu måste jag plugga... Aaaa!!!! Ska ner och möta älsk med Sholl nu osså bara... Puss

Gamla bilder

image184
Två översta bilderna är hos Sara på fest! Jepps, alltid fest då ja;) Så jävla skoj hade vi(=
Bild 3 tog jag på Em, Tjogg och Sara på drottinghög när vi hängde där;P
Bild 4 på mi och Tjogg på Cypern för typ 6år sen..


image187
Jag och Tjogg (några underbara stunder ;P)

image185
Coolingarna Emma, Sarah och Tjogg hos mig i högstadiet=)
image188
Sara, Emma, Sarah och jag första dagen i skolan på högstadiet (7an eller 8an)
image189
Jag och spicegirl gänget i 6an(=
image190
Ja och Sara i Bulgarien för några år sen=)
image191
Jag och Loella i högstadiet nån gång;P
image186
Jag och Tjogg på friidrottstiden
image192
Jag och Anne när vi va små och trodde vi va coola;) Opinsamt?!
image193
Jag på Cypern för x antal år sen. ;P
image194
Jag på dagis
image195
Jag i London och hälsar på min systeryster=)
image196
Jag, Loella och Johanna haha.. Fan vad ful man e.. (=
image198
Jag och min bästa klasskompis Jenny.. Saknar dig!!!!  
image197


Häär är bara ett smakprov på några gamla bilder som jag har scannat in.. Älskar att kolla på gamla bilder!

Nu ska jag plugga lite till..
Puss
Jag som prinsessa=)

Bilder

Hej igen!! Nu kommer några dagens... Hehe får väl osså börja med det;P

Dagens bästa :) Its me with my new hair(:
image175

Dagens "rese" kompis;D
image176

Dagens outfit
image177image178

Dagens frulle(=
image179
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Livets oförglömliga och goda stunder:)

Balen med Em
image180

Studenten med Em, Nils och Jonna ;)
image183

Tunisien ridande på hästar.. Så underbart mysigt..

image181
Jag matar en Kamel :)
image182


Förändring

Hmm börjar redan se en förändring i mitt hår. Efter jag tvättade det blev det inte alls som innan. Fan tycker inte så mycket om denna färgens som har uppstått.?

image174
Börjar lika detta fruktansvärda TOCKE hår???

Ska ta lite silver shampoo i det så kanske det försvinner lite iaf;) Det är det bästa som har uppfunnits typ..


SKa till oj och hämta min jacka som jag har beställt. Och ut med Sholl! Min älskade vän;) Aa hon är en fantasktsk vän kan jag säger er.. Finns alltid där och lyssnar och sägger aldrig något dumt till mig:) Precis så som en vän ska vara!!!! Hihi...

 

Lite bättre

Igår kväll kände ja mig sjukt sjuk. Under natten osså, har hostat och herklat fan hela natten;( Men jag ja vaknade så var jag faktist bättre. Hoppas det i varje fall=)

Sitter här nu och ska försöka plugga.. Måste verkligen skriva klart idag! 


Nu är jag ledig till torsdag. Skönt(=




Pusspuss

Beställt resa

Yes nu är det fixat och Thailand är här med ett faktum(= Va och beställde denna efterlängtade resa till mitt drömland.. Ååå vill ju bara åka nu! Hittade ett rätt bra pris ändå. Kamil får börja spara nu om han ska fixa detta;P Jag har ju redan mina resepengar. Hoppas på att Karin m kille och Tjogge med Räkan osså kan följa med. Hade varit riktigt skoj! Sara och Same kan inte åka på den perioden vi ska, synd.. Får fixa ihop nån resa sen med alla:)

Ja och sen kommer Sarah hem nu snart.. Skoj skoj!!! Har saknat dig baby.. <3

Nu ska jag plugga lite. Mycket att skriva=/ Hade redovisning idag på "Lisas låda"  (vi har döpt vår sladdförvarare till Lisas låda) och det gick ju bra. Fick beröm för vår fina PowerPoint och fina bilder från photoshop. Tyckte det var skit skoj(=


Mår lite bättre nu... Sov lite innan. Höll på att missa mötet med Tjogg haha.. Tur Karin skickade mess så jag vaknade:P

En liten bild från helgen-->

image173
TT och jag (som råkat kladda på lite för mycket "läppstift") på Harrys

Sitter i skolan

Hej svej!!! Allt bra med er?? Själv sitter jag här i skolan och är sjuk;( Inte kul alls.. Ska ha redovisning så var ju tvungen att dra hit! Ska möta upp Emma på tåget hem. Hiiiiiiiii ska ju boka resan nu till THAILAND.. Som jag längtar.. Inte alls långt kvar nu heller tills vi flyttar:)

Alla ska ha barn nu.. Sheda majgeda säger jag.. Blir ju lite sugen kan jag erkänna, men det får väntas några år till. Fyfan vad stor Sandra är:S Kommer säkert komma tidigare ja.. Naw lillisen!! SÅ skoj.. (=

Jaja nu har klassen anlänt...

Ajjjj magknit på.... Fan vill inte bli sjuk....... FAN!!!!!!!!



Puss

Vi 2

image171


image170

Är så glad att jag har dig i mitt liv älskling.. Trots våra envisa hjärnor, ibland vårt kinkiga humör och heta temperament kan vi faktist komma riktigt bra överrens. Vi är helt enkelt som gjorde för varandra<3 Älskar dig oerhört! 

Helgalen kväll

Godmorron!! Va ovanligt pigg när jag vaknade imorse.. Skuttade fan upp halv 10 utan att vara bakis? Hur är detta möjligt?? Hade  ju lite spelkväll här hemma igår:) Super nice va det!! Kul att ni ville komma mina älsklingar, alltid lika skoj att ha er här! (= Spelade nått nytt spel som Emma inhandlat. Sanning och konka typ haha.. Blev en hel del sprit för mig sen vipps stod jag i tivolikön.. Haha men det va alldelse för kallt att stå still i den 14-is kön så vi gick vidare till Zoo bar och sen till Harrys.. Slutade med att jag satt där med Nina tt och älsklingen.. Det var väl kul ute men blev dessvärre inte mycket till dans.? Men här hemma var det asballt! Hihi..
Synd bara att inte alla kunde/ville komma för ni missade en helgalen kväll=)
image167
Jag i mina snygga brills :)

image168
























Vi 3












Var bara tvungen att läga in en bild på mina älskade lillebror

image169

Grattis lilla syster(:

Idag fyller lilla fiskipinnis år:) 3 hela år.. Tiden den rinner iväg ja (håller med dig Karin)..

Har redan hunnit en massa idag trots  att den bara är halv 12? Haha ja för mig är det lite:P Varit och tränat body step:) Måste ta tag i det där nu igen. Känner att det börjar gå åt fel håll! Usch långt tills sommaren (får skylla på det). 

Igår satt jag uppe och försökte göra ett fint kort till klara. Haha blev ett clown kort:P 
image164
Det ska hon få idag.. Resten av presenterna får hon imorron på kalaset=)

Gjorde en fin bild till Demi osså när jag ändå var igång.. 
image165

Aaa så duktig jag e va??? Höll på att få spel när det inte gick som jag ville.. Jävla klonstämpeljävel!  Så nu var dte sagt..

Ska hoppa in i duschen nu och sen möte moster Tini gå till konsum och sen hem till Klarisen.


Puss och kram

image166
Snygge jag i mina nya exklusiva brillor;D

RSS 2.0