4 år

Jaha tiden går snabbt när man har roligt.. Hehe ja så brukar det heta och det stämmer precis in i vad jag anser om de senaste 4a åren.. Igår firade nämligen jag och Kamil 4 år tillsammans! Detta firade vi med spabehandling hos Electa:) Badade bubbel med drinkar och extoiska frukter och fick massage. Det var så mysigt, den bästa dagen vi har firat=))) Hihi... Sen kom Tjoggi, Shålli, Emma och Martin hit. Här bjöds på tacos och spel. Super gott och mysigt(= Tack tack för igår. Drack 3 cider och fick ont i huet direkt! FAN.. Hoppas hoppas att jag får opereras nu innan helgen (om det blir genom munnen då), annars vill jag vänta tills nästa vecka om jag ska skära i lilla magen min;( För då kommer jag inte må så bra efter + att jag inte komemr kunna dricka på lördag då vi ska fira Sarah.. Och det MÅSTE jag ju! HIhi=) *längtar så*. Men imorron får jag reda på hur och när jag ska opereras. Håll tummarna för mig alla.. att det blir genom munnen och att jag får tid på tis eller tor.. 

LIte bilder som vanligt..
 

Imorron är det uppgång 4.30 så nu säger jag GODNATT ;) Puss

Free time

Today:)) Men är så sjukt trött så det inte åär sant. Hämtade upp mamma vid 12 och körde till Väla. gick runder genom hela väla och mamma skulle in ivar enda affär och titt i en timme:P Sege.. Men det var mysigt!!! Sen lunchade vi och hyrde film på hemvägen från jobbet. Har precis kollat in en film (heartbreak girl) och ska strax titta vidaqre på en annan (funny games).. Jag älskar ju kärlekskomedier=) hihi..

Tänker på dig gumman<3

lite bilder i vanlig ordning


Puss

Ledig imorron

Hejsan=)
Imorron ÄNTLIGEN är jag ledig, efter 9 dagars arbete.. Nu i juli jobbar jag som sagt mycket.. Men sen i augusti kommer jag vara ledig för det mesta. Gött med lite pengar men det är som sagt inte allt! Hälsan går först.. På tal om hälsa så ringde jag lasarettet idag och frågade om de fått min remiss, man får ju alltid vara PÅ om det ska hända nått. De hade fått den men den var inte behandlad, d.v.s. ingen läkare hade bedömt den om när jag ska göra min efterlängtade operation! Den hade dom ringt hem till mamma och frågat efter mig och berättat att jag antagligen får tid på fredag eller nästa vecka.. JAJAJAJA hoppas.. Jag vill få den på fredag så det är gjort och så jag kan bli frisk tills den 26de,DÅ VI SKA FIRA SARAH OCH FESTA!!! Ååå som jag längtar tills då. Gumman sakanr dig faktist mycket och kommer bli saå skoj när du kommer.. Och med Josefine(= hihi...

Nä nu ska jag och möta Sara med sholl.. Skriver mer imorron efter jag har fått reda på hur det blir.. SKa träffa mamma osså, åka till väla och äta och mysa tillsammans! =)

ps. idag kom del 1 av 3 av tidninngen Elle som jag fick av Emma. Kan det blir mer än perfekt tills operationen;)

Puss puss 

Landskrona festivalen

Hej hyopp=))) Igår drog jag, älsk, emma, martin och hans lillebror till La-karnivlen.. Så mysigt, kändes som utomlands.. Inte för att där vimlar av invandrare utan mer för alla stånd, lukten och mängden folk.! Gick lite runder och till slut hamnade vi på en restaurang. Käkade oxfile, klyftpotatis och bearniesås(= Snacka om smarrigt!!!!

(kolla in vilket lugg jag ligger inne med, nog snygg!! Haha)


Här kommer lite bilder från när jag va i Ängelholms hembyggdspark med pappa och co.

Klara och jag åkte häst och vagn=))) Så jävla söta...

Nä nu ska jag in i och göra ve mig innan jobb..
Puss puss

Spytt

Idag när jag kom till jobbade va allt som vanligt .. Började ju kl 6, men sen vid 20 över börjar jag må dåligt. Blev helt blek, svimfärdig och mådde illa som en gnu. Skickade mess till chefen om hon ville komma och byta av mig.. Sen kom min kolega 10 i 7 (jag jkobbar själv första timmen). Jag fick rusa ut på lagret, in i fikarummet och spyr.. Ööö ja spyr som en gast;( Men sen efteråt så mådde jag bra igen.. Helt sjukt! Hade nog bara ätit nått som min kropp ille ha ut? Hehe så kan det vara ibland, men iaf jag fortsatte att jobba.. Efter jobbet körde jag hem och la mig rak lång i soffan.. Hehe=) Sholl oh älsklingen kom, så kollade vi en film (the mist). Va helt ok, men rådade somna. SOm vanligt efer jobb(=

Ska snart börja göra mig i ordning.. Emma och Martin kommer och hämtar upp oss! Vi ska till La-kranivalen och mysa.. Synd inte ni andra kan hänga med;/

Igår blev det grill och biljard, skit kul.ö Haha jag var faktist duktig.. Bättre än jag trodde:P Blev förvånad, alla va ju skit bra=D Ja ojojoj vad vi är bra...... haha..




Jobbar kväll i helgen, så det blir inget Köpenhamn för oss inte.. Men vi ska dit en annan dag=) Älskar att gå och strosa rund där!

Puss puss

HIhi

Ska strax rak ner i bingen... Upp 4.30 iorron so vanligt nu för tiden känns det som! Men älskar att ha öppning på jobb.. Tiden går så fort och så slutar man redan 13:) Mår så myket bättre nu. Så glad att allt snart är över(=

Imorron ska det grillas och sen ska hela gänget ner och lira biljard:) Mysigt.. Sen på fredag sticker vi en runda till Landskrona karnivalen.. Hihi saknas bara lite fint väder!!! Var är du solen??? Men idag har det varit rätt fint i och för sig..

Nä puss på er... 


Shollan och hennes bästis och man =)            


Livet just nu=Jobb



Har jobbat med Sofie nu dessa dagarna.. HIhi skojskoj! När jag kom hem idag så somnade jag igen.. Hehe är så trött.. Såg "Morgan Pålsson" filmen.. Älsklingen är ju hemma från jobb pga att han blev påkörd där idag.. Inte så farligt som det låter, men behövs vilas ändå. Stack och kolla mitt blodvärde efter jobb osså, oh det hade gått upp med HELA 20:) Snart snart är jag "frisk". Men helt frisk kommer jag inte vara förren efter operationen. Men känner mig mycket bätte nu än på länge, förrutom tröttheten men den är för jobbet ju.

Träffade Tjogge en sväng häromdan, bjussar på bilder när vi fikar på TH (tasty house)


puss hej

Thai

Vår resa till Thailand är helt klart, både resgång och hotell. Vi bötrjar med Phuket, sen Phi phi island, vidare till Ko Lanta, se, Krabi (railay beach) och sist men inte minst till Bangkok.. Här kommer lite bilder från våra hotell(=
Kolla och njut;P

Phuket



Phi phi Islnad


Kho Lanta


Railay Beach




Bangkok




Nu ska jag nanna.. Ha det fint alla!!
Jobbar 9 dagar i rad nu.. Första dagen avklarad idag! Snacka om trött:/ hehe..

Puss

GRATTIS

Till lillebror igår och till Sarah idag :) wiii.. Hoppas du får en underbart dag idag snutte! Den 26te blir det fist för dig här och ojoj vad skoj vi ska ha..

Va som sagt på kalas hos Viktor igår.. Han fyllde 1 år=) Tiden går så fort.. Vi skulle ha grillat och så efteråt med vännerna men det sket sig, så Kamil och jag åkte själv och spelade minigolf och mös.. Grillade när vi kom hem på vår mysiga balkong(= Mådde dock inte helt toppen igår, min huvudvärk har kommit tillbaka. Har den idag osså.. Men nar börjar väl min järnmedicin hjälpa igen.. För imorron börjar jag jobba och kommer jobba 9 dagar i rad;( KOmmer jobba hur mycket som helt nu! Men bra pengar får man tänka..

Lite bilder från igår:

Lilla Vikkan fick en egen liten tårta att käka/leka ifrån ;)


Nu blir det lite vila till Svensson Svensson ;P

Puss puss

Stranden

Har som sagt varit på stranden idag med Sara.. Kamil och Samme kom osså ner en runda=) Älskar sommaren... Njuter som bara den.. Enda nackdelen är att jag inte får dricka;( Men mår annars bra idag.. Bara lite ont i magen sen igår! Men kanske smyger i mig nån cider imorron då vi ska grilla och spoela kub eller minigolf.. Alla vi... Hoppas ni kan!! Alla läser ju här så kanske vid 7 så kan vi tutta eld på grillarna..? Eller vad säger ni? Bara kul om så många som möjligt kan komma!

Lilla Klara när jag passade henne här hemma..


Tjogge i sitt nya SNYGGA hår!! Dööööööööööö läcker.. ;)


När Karin var här..


Idag med Sara=)


Här kommer skorna jag fick av Tjogg:


Av Emma ps. fick även hemskickat 3 nummer av Elle så jag kan ligga och läsa när jag är sjuker:



Ikväll blir det lugnt.. Kanske en runda upp till Nils, annars bara hemma.. Imorron blir det kalas för lillebror och sen grillning och spel=)

Puss pusss

Detta är inte sant

Alltså jag pallar verkligen intte med mina vänner.. Dom är bara FÖR söta hahaha.. När jag kom hem idag från stranden som jag var på med Sara, hade det dimpt ner liten box/kartong här hemma. Ja då hade ju lilla Emma varit i farten och skickat en Nalle och ett krya på dig kort till mig. Och inte vilken Nalle som helst utan för välgörenhet och varje gång jag ser denna söta nalle ska jag tänka på Emmsi. TACK TACK.. MIn lilla sötnos!!!!
Ni vet att ni inte behöver.. Men jag blir så oerhört glad!!! Ni är GULD VÄRDA!!!!

Och precis fick jag ett sms från Loella, naw tack gumman!!! Hoppas osså att jag snart blir återställd..

LOVE YOU ALL <3

...

Har varit på undersökning idag i Lund.. Både kolostropi och gastroskopi! Hade hört världens berättelser om denna, men helt ärligt så var det en baggis. Kolostropin gjorde dock lite ont i magen, men bara under en liten stund. Hade ju få¨tt allt man bara kunde få, så det var skönt. Låg och var helt väck nästan.. Sen den genom munnen ner i magen var inte alls farlig. Klöktes nån gång och kom nån rap;P Haha men annars inget farligt alls. Så det gick jätte bra idag så skönt. Fick reslutatet osså och jag har en polyp i 12fingertermen som jag ska operera bort:S Det negativa är att det kan ta lite tid innan jag fåt tid för operationen och tills dess så jag är inte mig själv. Orkar ingenting.. Hoppas ni min järnmedecin hjälper så jag bir någerlunda frisk. Kanske inte får en tid förren en månad eller längre så.. =( Men det var inget farligt och o den är "farlig" så tars den ändå bort.. Glad att detta är över, men vill bara ha min operation NU..

Tack alla underbara vänner som ställt upp... Sara kom idag och ville bjuda på midda men jag orkadetyvärr inte men hon kom en runda ändå och mös. Sen kom Tjogge och gav mig en "krya på dig" present. Ett par SKIT SNYGGA SKOR från hennes affär.. MAJGADA säger jag bara.. Blev helt ifrån mig.. TACK TACK TACK.. Tjogg, det behövde du verkligen inte!!! Men sånt uppskattas alltid, oavsätt om det är ord, tankar eller saker. Alla har verkligen ställt upp och det är jag så tacksam för! Älskar er såååååååå mina töser.. <3 Och självklart mina underbara Kamil och min familj......

Nu är jag ledig fre, lör och sön.. Blir kalas för lillebror på lördag! Annars bara sola och försöka njuta av livet.
Nästa vecka börjar jag jobba på allvar! 9 dagar i streck... Aja, måste fixa det=)

God natt och sov sött!

RSS 2.0