Hatar mitt hår

Det värsta som kan hända mig är typ att mitt hår är fult och nu är det fult! Fan hatar när det ser färgat ut och gult jävla kyckling hår. Fan med vita inslag i botten:( Fan fan fan ...

 
Dessa bilderna är sen igår innan jag började trixa med det själv.. haha

Jag skulle så klart själv på och pillamed mitt hår och det reslutatet blev inte mkt bättre. Fan nu är jag vitt och orange på sina ställen. Och ja fan tocke hela jag.

 

Hatar det fortfarande:(


Blev Melansea igår osså. En specialitet av Rägan(= Blev skit gått.. Såg lets dance och Helsingborgs Tina vann!

   

Nu ska jag igår och fixa en massa.. =)

Ikväll blir det fördelsefest för Martin.. Vår lilla Martin! Så liten så.. hihi

Ha en trevlig kväll...

Pusssssssssssssssssssss<3

Fortsatt tocke

Hej igen...

Ville bara tillägga att jag fortfarande är tocke, men 1000 gånger mindre än innan idag. Va ju tyungen att gå dit igen eftersom det blev så fel. Slinga om och så, men "tocken"  lyser fortfarande igenom. Jag säga bara, tur att SILVER-SCHAMPOOT är uppfunnet=) Jäklet tur. Ska väl ta mig enomgång idag och några imorron sen hoppas ja på att kunna visa mig ute. ;)

Skulle ju tvätta idag osså, men jag råkade låsa migute så det bev inget med den tvättningen. Nu ligger vår tvätt där inne helt ensam.. ;(

Har precis käkat midda.. Blev köttbullar och makaroner=) Mumsens.. Hihi. Sån mat blir det när Lisa ska laga:)

 
Tocke Lisa (=

 
Lisa i farten lagar mad (=


Saknar Klara redan.. Hoppas hon kan sova här snart igen.. Världens goaste Klara!!!

 

Nu ska jag kolla på SYTYCD

Puss <3

Tocke

Hej hopp! Idag har jag blivit tocke. Kul va? Hihi inte så faktist! För det värsta jag vet att oranget hår.. Usch pi blä! Min frisör är jätte duktig och så, men eftersom jag hade så pass mörkt så blev jag en tocke! Ska dit nu igen och försöka återstalla tockehåret. Hoppas det blir bättre. Klarar inte av när mitt hår är ful!!!! Så det så=)

Super skoj att lille syrran nanna här.. (= Mysigt!

Kamil har gått och fått nån inflamation i knäret så han blev sjukskriven från jobb. Skoj att ha han hemma denna veckan(= Wiii.. Hihi!

Nä nu måste jag dra!

Håll tummarna för mig och mitt tockehår(=
  

Grattis

God kväll!!!

Idag har vi haft avslutning med kursen, lite ledsamt va det allt:P Men kommer gå med typ hela denna klassen till nästa kurs osså=) Skönt..
Efter skolan kom pappa, Kattis, lillebror och lilla syster på besök.. Klara stannade här och ska sova över=) Mystajm.. Hon ligger i sängen där inne och sover för fullt. Ska osså in nu närsom och lägga mig. Är fortfarande as trött! Ska upp vid 7, för då vaknar väl lillisen=) Hihi..

Ska fixat håret imorron. Hoppas det blir bra denna gången!

Saknar min  lilla Karin... Har nte hört din röst nu på ett par dagar;( Är så avis vill osså ut och resa och uppleve en massa.. Ta vara på tiden baby!! Puss puss

Och GRATTIS Sandra=) Saga har kommit till världen:) Helt underbart.. Måste få se ängeln snart<3

image381
Jag och Klara busar=)


image382
Fiskipinnis är så duktig och hjälper mig med maten:)

image383       image384

Lägge dax!


Natti natti bajbs <3


Yes äntligen

Fungerar mitt internet!!! Wiii...

Är så otroligt trött idag.. Varit uppe tidigt för att promenixa till skolan, men halv vägs till knutan kommer jag på att jag har glömt mitt bankomatkort hemma, vilket gjorde att ja inte kunde ta ut pengar till ett nytt skånekort. Ååå så det var bara att pinna hem igen och ringa Tjogge så att vi kunde gå sälle ner vid 9 istället=) Tack för sälskapet baby!
Väl på skolan plugga jag på. Skrev klart min processdagbok (8 sidor) och gjorde klart min portfolio vilken jag blev mycket nöjd med.. Så morron är sista dagen på denna kursen. Sen på fredag börjar nästa med en helt ny klass. Träffade en blivande klasskompis på tåget. Verkade jätte snäll så hoppas på att hela klassen är sån:P

Har ringt och bokat frisörtid. ÄNTLIGEN! Har tänkt göra det hur länge som helst men fått vänta på lönen ju.. Så på torsdag bli jag en ny Lisa (=
Ska i väg senare och göra mina naglar och sen sola tror jag! Men först på schemat är det SYTYCD. Skoj skoj..


På torsdag kommer Sarah:) Och på lördag ska vi på födelseklas hos Martin:)

Älskar vår lägenhet! Allt är perfekt...

image377

Älsklingen med halvöppna ögon på påskmiddan/födelsedagen hos Kattis och pappa:)

Måste bara slänga in en lite bild på min sötaste sötaste och sötaste lillebror osså..

image378


Och så klart på min favvotös.. Alltid lika rolig!!!!! Och korthårig. Asså det är ingen sjukdom eller något sånt ifall nån undrar utan det är bara Fiskipinnis som är lite senutvecklad.. Naw men det börjar komma.. ;)
image380

Ser lite pittögd ut men det är han inte;P hihi han är bara jätte sjuk (ögoninflamation)


Och en sak till! Välkommen till Sverige Rägan!!!!! Du är bara för goo!!!!!
image379

Puss puss

Jaha då var man här igen..

..asså på jobbet!!! Idag har här varit betydligt fler kunder. Men nu är det lugnt!! Inte en enda jävel! Kanske ska stänga nu?? Kan inte bara folket stanna hemma?? haha=)

Har varit på mysig påskmidda idag hos Babcia! Träffade Demi så söt den tjejen är asså.. Hoppas min unge blir lika snygg;P hahaha.. Nä men det kommer bli en liten fågelunge jag får. Tack vare pappa Walle walickan! ;)

Ååååååå nu kommer det en jävel. FAN!!!!

brb...


såå.. haha en hel drös!

Är lycklig!!hih..

ska ringa sarah nu=) puss

Jobbet

Tjoooo flax!!!!

Är på jobbet nu och har inte ett skit att göra.. Inga kunder!! Alla är och firar påsk och har mysigt.. Utan jag.. ;( Snyft!! Men jag har redan haft mysigt idag. Va på väla och ikea med Tjogge innan. Shoppade present till Kattis som fyller år imorron=) Grattis!! Och sen en massa massa massa till lägenheten. Såå skoj.. Älskar det!!! Ska hem och göra i ordning allt sen. Tänkte dra ner till stan och ta en cider, men pallar inte.. Trött och äcklig är jag;P Sorry Tjogg.. Har försökt ringa er men ingen av er svara! Hoppas ni har trevligt på påskmiddagen:) Messar lite med Sara osså, och hon har nog lika tråkigt som mig.. Haha slipper vara själv!!!

Mitt internet fungerar fortfarande inte.. =(

Förresten, skrev klart hela arbetet hos Tjogg igår. Så stoly jag var! Ska bara göra portfolien imorron osså:)

Ha en fortsatt trevlig påsk!!!
Puss pusss

Hej igen=)

Var ett bra tag sen jag skrev här.. Min dator har vatt paj och nu fungerar inte internet så därför.. Sitter hos Tjogge nu och lånar hennes dator.. Ska plugga!! Hihi men va tvungen att skriva några rader osså:)

Vi har flyttat nu och trivs som in i hiildeteeee=)))) Snacka om fin lägenhet med bra grannar. Ja, för det förtjänar vi nu! HAr haft besiktning på vår gamla lägenhet och ojojoj vad man fick beröm för städningen. Tack tack Emma för hjälpen!!!! Det uppskattades mkt.. (= Nu är det bara det sista som ska göras i den nya.. Hänga upp tv:n, tavlor, gardiner mm.. Men det kommer!!! hihi...

Jag är efter med plugget, har verkligen inte pallat ta tag i det.. Fan! Kursen slutar på onsdag och jag har ett arbete som måste göras (skulle egentligen vara inne i onsdags) och en portfolie att göra och skriva klart hela min processdagbok.. Fan fan fan säger jag bara.. Måste börja skriva här nu:S

Så nu måste jag vidare här på datorn.. 

Förresten, RÄgan är bara för goo=)) Gilar honom skärpt;) 

Puss puss på er alla=)
image373


 

Skoj i skolan

Idag har jag varit i skolan och byggt lite förpackningar:P Skojskoj.. Älskar min klass!!!! Fan osså att vi bara går til den 26te ihop:( Sen börjar vår nya kurs, teknik som skolprojekt. Kommer bli en bawta klass. Hoppas den bli bra osså bara. Har haft  svintur med alla mina klasser hittills.. Och lärare=)

  

Sen trägfade jag upp hackehackspett, ja Tjogges nya namn, och åkte med henne hem. Lagade en romantisk middag och mös! Sen hämtade vi Sholl och gick hem där igen och hade disco:) Hihi same time, samt place tomorron baby.. !!

Nu ska jag kolla lite tv sen lägga mig.. Upp i tid imorron!

Love u

Puss <3

Mkt mkt nu..

Hej hopp!!  Idag är det skola som gäller ska dit vid 12.. Så ska göra mig i ordning nu. Kanske sola sen? Ska iaf ringa Din vetrinär nu, ska ju dit med Nelly imorron och vacinera henne! Ska höra om dom kan klippa hennes naglar osså:) 

Här hemma är ett bombnedslag av flyttkartonger och svara säckar..  Men det är skoj haha(= Känner verkligen att det är nu i dagarna! Wiiii...

Ses senare:)

Puss <3

lång dag

Puuu har packat hela dagen.. Packat allt utom kläder, handdukar, mat och skafferi! Så duktiga vi har varit:) Kickat har vi osså.. Haha!!!!  

  

image369
Haha mitt gamla friidrottsställ fick Kamil på sig helt plötsligt;P
Och började kicka, oo ja som han kickade ;D

Som vi har fixat. Det har inte känts som att vi ska flytta på riktigt förren idag. Fredag bär det av=)
Onsdag är det Rihanna osså, har nästan glömts bort av mig:P Men det ska bli fett..

Natti på er
Puss <3

Hejsan och goómorrn

Har precis vaknat och vill till ikea men Kamil ligger fortfarande och sover.. Ska försöka väcka honom snart;P Ska ut med Sholl först:)

Igår efter jobbet stack jag hem till Emma och Martin. Va så himla trött, så la mig i bubbelbadet och myste;) Fiiiiifan vad skönt det var! Sen gjorde ja mig iordning innan resten dök upp (Kamil, Fatima, Jacob, Sara och Same och så jag, Emma och Martin såklart). Beställde mat och så:) Mums blev en kebabsallad(= Sen kollade vi på andra chansen! Och jag  tycker helt klart att rätt låtar gick vidare.. Nordman va min idol när jag var liten;) Han e het..


Tack alla för igår.. Va as mysit!!  Måste vi göra oftare=)

En liten bild på Kattis efter att jag klippt henne med lille Vikke i famnen:


Och här kommer lite bilder från igår=)
   
       Älsk & jag                Em och jag                     Jag                          Älsklingen
   
    Kamil & Same   Jacob, Fatima & Sara   Martin & Emma             Paren;P

image364
                                                                 Tjejerna:)


Nu piper Shollliiiiiiii.. Ses sen! Pussss

Dagens två betydelsefulla personer

image353

Hihi jepps min älskling och Emily!!! Va och satte på en ny tummnagel eftersom fylle Lisa (såklart) trillade och bryt den i lördags.. Haha sållan!? Nix jag är vild på fyllan. Tack tack gumman nu är mina händer fina igen!

Kamil och ja va ute och gick med Sholl innan och på vår läenhet.. Haha ser att vi har en ung kille som granne. Haha det ser ut så iaf!!! Bra bra.. Hoppas på att vi får bra grannar, det förtjänar vi nu;)

Sitter  här hemma och letar lite frisyrer på internet.. Jag ska hem till pappa och Kattis imrron och stayla Kattis!!! Ska slinga hennes hår, färga hennes ögonbryn och ögonfransar (om hon går med på det vill säga),noppa hennes ögonbryn och klippa henne.. Kommer ev bilder på det sen:P

Om en vecka och en dag flyttar vi!!! Wiiiiiii...

Och snart är det rihanna också:) Längtar!! 

Ps. Någon hundvän med vana som vill bli hundpassare enstaka dagar, vardagar och ibland lördagar hela natten??? Hör gärna av er på min mail: [email protected]

Pusspusss

Världens mysigaste dag!

Hej host :) Aaa idag är det hostigaste av all host som finns.. Hade sovmorron och vaknade inte förren halv 12 och det behövde jag. Hade lite minimini feber imorse. Träffade Tjogge och gick en mega långis med Sholl. Vi hade henne släppt typ hela rundan. Hon har blivit så himla duktig(= Är så stolt mammi till Sholl=) Spran bara fram och skällde på två stycken och det är lite om man jämför.. Hon va så lycklig! Min lilla älskling. Solen sken och allt var bara mys..

Sen följde Tjoggi med upp här och vi lagade mumsig midda.. Kycklinghamburare med stekt lök och paprika! Kollade på Gynning och sen lite klipp på Björn Gustavsson. Haha älskar den killen snacka om rolig;)

Sen blev det oj som vanligt.. Handlade sånna goda chokladpuffar som man har till mjölk. Så nu sitter jag här och kränger det.. Ska alldelse strax börja med mitt plugg. Bara e övning kvar(= Redovisning på 3 stycken uppgifter imorron. Har precis fått vårt schema nu för nästa kurs. Börjar den 28/3 till 5/6 och vi går 4 dagar i veckan?? Shit sluta pallar inte gå så mycket;P Haha..

image352


image350
Pussssssssssssssssss

Härligt väder

Jag blir bara så himla glad av så här fint väder.. SOlen skiner som aldrig förr!!! Och ja hostar som aldrig förr. Håller på att spy av allt hostande.. 
Varit i skolan idag. Hade redovisning och det gick bra.. Fick bra respons(= 
Gick upp samtidigt som älskling.. Det händer inte ofta.. Gick sälle ner till knutan=) Han skulle till sjukgymnast och hör om sin lilla rygg:/ Hoppas det blir bättre!!!!
Va ute en runda med Sholl när jag kom hem i det fina vädret;D Tog lite foton på henne och vårt nya hem.. Haha vi går och spissar på vart nya hem typ hela tiden;P
Älskar sol sol sol...... Snart sommar!!!

Har fått vår inbetalning till Thailandsresan. Ska betala in den så fort som möjligt sen är det klart! Ingen återvändo=) 27 december till den 16 januari wiii. Som jag längtar!!!
Vår resa kommer att bestå av
1)Phuket (fira nyår)
2)Phi phi (FEST)
3)Kho Lanta (myslugnt, svenskarnas "sommarstad")
4)Krabi (ännu mysigare och lugnare och värdlens finaste strand) 
5)Bangkok (SHOPPING och bo på ett av de högsta hotellen).
Kommer säkert att shoppa en hel del i Phuket osså:) Det vill jag lova..
Någon som är sugen och vill hänka på??? Bara säg till;P

Lite bilderfrån idag..
image345
En trött Lisa på väg hem från skolan

image347
En avvaktande och lyssnande Sholli utan för vår blivande lägenhet(=


image348
Sholl ligger och myser i solen utanför vår lägenhet (Furutorpsparken). Barnen spelar boll och har sig och Sholli ville självklart vara med haha(=

Nu ska jag slappa lite och ringa Tjogg!

Puss på er...

Ps.
*Hoppas du fortfarande har det underbart Karin.
*Hoppas det har gått bra hos tandläkaren idag Sara(=
*Krya på dig Tjogg. Sorry om jag smittade dig
*Bra att det går bra för dig Allaidin;P *håller tummarna*
*Em, var har du tagit vägen?? hoho. Saknar din röst?! 
Alla fick en lite "hälsning" idag för att jag är så glad hihi..

Duktig flicka

Har varit och hjälpt Tjogge idag.. Monterat upp hennes nya nattduksbord och en pall.. Hihi snäll jag e va?? (= Va och plugade klart ett arbete innan med en klasskompis! Gick snabbt och lätt. Har redovisning imorron på det. Känner mig fortfarande lite sjuk. Hostar som en gast både dagarna och nätterna igenom!! ;(

Nu sa jag in i sängen och sova. Upp och hoppa redan 7. På tal om upp och hoppa. Har ni hört Fridas låt från melodifestivalen! Från och med nu är hon min idol.. Haha den låten är ju skit bra(= =)

Pusss pusssssss

Lite mer bilder från i lördags

image337
Jag och älsklingen på förfesten=)
image338
Lite folk på förfesten inklusive jag(=


image339
Jag och Camilla på Cardinal som typ hahha. Vet i fan;P

image340
Jag och Dorotea på cardan. Fule bild!!!!!

image341
Jag super glad. Danne och Tmoas i bakgrunden


image343
Jag ska ALLTID vara med på bild;P Pittögd på köpte

image344
Ja jag blir bara fullare och fullare;P Här sitter jag i Velvets systers mans knä? Hände ni med!! Haha..


Aja skoj hade jag iaf.. Lite mindre dricka nästa gång!!!

Vilken kväll

Typ GOD MORRON säger jag.. Har inte kunnat röra mig. Har nog aldrig varit så bakis.?! Var ju sjukling igår men mådde som tur var bättre senare. Firade Danne igår=) Var på förfest hemma hos dom först sen midda på Wallmans.. Middan va väl inte super god. Näst intill fruktansvärd? Hehe men lisa kränger allt.. Blev lite besviken på Wallmans.. Inte super bra låtar. I slutet blev det drag så det var skoj. Och skit så duktiga dom e.. HERREGUD säger jag bara. Skit bra.. Och notan slutade på 21 000 kr :S Haha höll på att trilla av stolen när jag såg den notan(=

Haha gissa bara vad danne fick i present av grannen?? En strippa :D

Lite bilder från igår..

  

   Mina två älsklingar sover så gott idag=)


Ska ner med Sholl nu sen kolla film..

Karin, hoppas du har det skojskoj. Lycka till i skolan imorron! =) Miss u..
Och Sarah, skit bra kämpat nu. Fortsätt så(=

RSS 2.0