Hej glada du:)

Hur står det till?

Idag känner jag inte inte helt 100.. Trött och hängig.. =/ Men jag tog mig till stan för att uträtt mina ärenden enda. Älsklingen skulle ju och klippa sig så jag passade på att gå sälle. Fixade mitt skånekort (va 35nummer i kö) Så det fick bli en latte i min ensamhet under väntan. Lämnade tillbaka ett par skor som va för stora till Kamil. Sen gick vi och mös lite. Blev hungriga i all iver, så vi begav oss till haket. Det är så mysigt där(=

Nu är det fotboll på G. HIF-Malmö.

Imorron börjar jag skolan igen. Lite små nervöst, men samtidigt väldigt skoj! Vi får väl se=)



Puss på dig <3

=)))))

Har haft en helt underbartt dag med Sarah idag=)))) FIkat och shoppat loss.. Ååå hur fan kan man bli så lycklig av att shoppa???? Säg mig....... haha=)

Va på väla och tiden bara rann iväg.. Sorry baby men vi hade allt trevligt.



Så jag fick med mig lite smått och gott hem.. Vintersett halsduk, vantar och mössa=) Lite smink...
Ankelklackaskor


Joggingskor/jobbeskor




Nu blir det plugg... Ska lägga mig tidigt osså.. Upp halv 6 imorron=/

Wiiieee en bra bit på vägen

Nu är jag närsom helt klart med min biologiundervisning. =) Det går framåt.. Hjärnan är typ klar.. Bara synen, hörseln och cirkulationssystemet kvar sen! Inte alls lika kompliserat som hjärnan.. Visste ni att vår hjärna är det mest kompliserade i hela universum. Ja det ni!!!    Resten tar jag senare idag.

För nu blir det en fika med Sarah(= Och lite shopping.. Jajajajjaa det gillar vi hihi=)



Hehe

Vad är roligare än

Vad är roligare än att leta upp fakta från en massa olika litteratur och sammanställa detta på ett lättbegripligt sätt? Det tar ju inte heller sisådär 100 år att göra.. Bööööööööööööööö jag har ingen ork.....


Ska göra en smarrig middag till älsklingen idag.. En krya på dig dag har han fått idag=) Han har benhinneinflamation och behöver få lite uppiggande smarrigheter.. Börjande med masage för benhinnorna och nu fram till maten vila haha.. Ska laga potatisgratäng a la lisa! Jepps tror de blir god.. Har tjuvätit lite vid förberedningen..


Så nu får jag väl sätta igång med det.. Resten av kvällen kommer avnjutas framför två filmer!

Saknar Karin och Tjoggi så... Kom hem nån gång=)


Igår hade jag en heldag med Emma. Va super mysigt.. Måste göras oftare! Och med er andra osså. Säg bara till när ni har tid att ses=) Sarah.. Sara... <3



Pussar

Kräftskiva

I lördags va vi ju på kräftskiva hos paps.. Va så himla mysigt.. Och så fint dom hade gjort hihi(= Jag körde så det blev en lugnt kväll. Skulle ju upp halv 9 på söndagen för att jobb..





Nu ska jag förbereda lite här.. Så det blir klart!! Tar en jävla tid bara..

Farmor fyller år idag GRATTIS! Ska dit en runda när Kamil kommit hem.


Sen Imorron blir det bio =))))

Pussar <3

NYTT

Nu slipper ni (Sarah och Emma) se pepparkaks"gubbarna" som första syn hahahaha.. Ett nytt inlägg JAA=) På tiden..

Har hänt lite grejor och har haft fullt upp med andra .. Så därför. Men nu får det blir lite ändring på det! Varit och tagit en latte med kompis s och e hahaha ;) Härligt värre.. Underbart att bara sitta där i solen och mysa..

Va på min praktikskolan igår för att hämta schema, litteratur mm.. Planera lite.. Gick bra och nu kommer jag följa ett lärarschema. Blir 8 varje dag=/ Inte så morronpigg av mig ,. Avis på emmas softa schema hon fick på sin slutpraktik! Slutar kvart i 5 mån och ons. Halv 2 två dagr och 3 en dag.. Rätt skönt.. Men jag menar kvart i 5?? Men det kommer bli bra! Kommer inte att ha min teknik som jag planerat.. Blir bara biologi och matte. Men det kommer bli super det osså!!

Oj nu börjar jag sväva iväg med texten.. Dvs ingen pallar läsa.. Så nu ska jag sluta och börja förbereda lite!

Pussis <3

Hemma hos paps

Hej hopp!!

Här sitter jag hemma hos pappa och har nannat Kklara.. Vikkan sov redan när jag kom.. DOm söta små liven!!



Tänkte försöka leta lite fakta .. Teknikhistoria.. Min planering är så gott som klart.. Bara själva faktan nu som sagt, men det tar tid.. Vad ska jag ta med?Hur djupt ska jag gå? Hmmzz.. Tänk så missar jag något viktigt?! Hjälp,.. Haha..

Haha måste bara berätta.. Klumpiga Lisa har ju såklart glömt att tacka ja till mina 2 kurser som jag ska läsa nu.. Så jag blev ströken! Jag gick in av en ren slump och fick se det fasansfulla texten STRUKEN STRUKEN STRUKEN blabla.. Fick göra en efteranmälning.. Men det är lugnt, jag kommer in! Fan hoppas jag!? Jag måste.... Så håll tummarna för mig..

Nu är jag ledig en vecka.. Så skönt! Ska bara ta det lugnt.. Ta hand om mig=)


Puss på er<3

wjkhgn lvvrsghbnoeöfsbjhm

Blööööööööööööööööööööööööööö på allt.. Känner mig lite små sjuk.. Eller på väg att bli sjuk.. Tolle jävla skitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt..

Ska och jobba nu!!! I 4timmar. Gott med betalt för hela passet, dvs 9 timmar=))) Sen ska jag hem till paps och passa dom små!
 
Puss från mig

ps. hoppas du har skoj på bröllpet karin!!!!!!

Tre sommarkort




Är så trött.... Blääää.. Tvättar och håller på! Vad ska man göra sen idag då? Jag blir ju rastlös av att bara vara.. Måste lära mig! =)

Weekend med barnen

Mys på stranden (i typ 5min haha)


En nyklippt Viktor!!! Ihi så fin han blev. Är jag inte duktig?? ;)


En massa skoj och lek


En promenix i det blå


Svalkning efter en stekande promenix utan vatten

Nu blir det bingen.. Fick en "sovmorron" idag.. Enda till halv 9.. Hehe!!(= Men höll på att somna på jobb..

3 kvällar kvar!!! Nedräkningen har börjat;P

Pussar<3

Nickelpigeinvation

Ööööööööö hatar småkryp och speciellt äckliga nyckelpigor.. Åkte hem till paps redan vid 10 för att överta huset och barnen.. Dom firar 1års bröllopsdag idag=))) Grattis till dom!! hihi(= Vi tänkte mysa till det och åkte bort till örbyängar för att bada. Men där gick ju inte att ligga, bad eller vara över huvud taget.. Fiifan dom anföll ju för fan.. Så efter ett dopp va det bara att bege sig hemåt igen.. Kl 7 tog jag en liten brejk och stack och jobbade.. Sitter här nu och slutar 12.. Undra hur länge jag får sova imorron. När tror ni Vikkan vaknar?? 6? Kanske 7? Förhoppningsvis länge... Ööööö!!!! Sen börjar jag jobba 5 imorron.. Sen blir det kväll 3 dagar i rad! Sen har jag sommarlov;) Sista 2 veckorna innan skolan.,.  Har fått höra att kursen är bajstråkig jag ska läsa=/ Inte så inspirerande!! Aja vi fårväl se=)


Nu ska jag fixa det sista!!! Sen hem och NANNA!!!! Pussar<3

Sommar igen=)))))

Haft en helmysdag med Klara!!! Drog till stranden där vi mötte upp Demi och babcia.. =))) Hur trött som helt nu.. Jobb imorron!!! =/ Sen på lördag blir det passning hela dagen och hela natten lång.. Får se vad vi ska hitta på för skoj då..

En bild på dom fina!




Natti <3

Ajajaj mitt huvud

Har så fröelens ont i mitt huvud ikväll.. Blä sitter på jobb och drick vatten som bara den i förhoppning att det ska gå över.. Eller kan det vara vädret? Hmm..Har liksom inte gjort ett skvatt innan idag. Bara tagit det lugnt hemma?!
Hoppas jag vaknmar upp kryare och piggare än nu..

Va på Cirkus maximum igår med Klara.. Träffade upp Demi och Märta där osså.. Va super mysigt. Bilder kommer imorron=))

Nä nu ska jag fortsätta här.. Rappotera lite tidningar och sånt!

Kösss<3

Stockholms weekend

Ännu en skönt och underbar weekend avklarad.. Bilade upp till Stockholm.. Gick smidigt!! Började morronen med jacuzzi bad... Sen drog vi ner till vår frukostbuffe som var hur god som helst. Åkte in till centralen för shopping, en guide på slottet och den häftiga pridefestivalen fick man ju inte missa.. Var ett intensivt schema för att vi skulle hinna så mycket som möjligt. Och det blev helt perfekt.. =) STack hem och gjorde oss festfina, vidare till Gröna Lund, där vi hade 5kamp, åkte karuseller (inte meslisa dock) och kollade på sommar ksysset! Sen framåt kvällen blev det fest.......
SÖndagen va vi rätt slut, men lyckades ändå ta oss till mysiga Söder för en fika med syster! Mysmys...

Lite bilder:


ANLÄNDER TILL VÅRT HOTELL
(fina Emma)

(Jag kollar läget runt globenhotell)


SHOPPING


SEVÄRDIGHETER


PRIDE-FESTIVALEN


TIVOLI


FESTFIN


HEMRESA


RSS 2.0