Fortfarande

... helt slut sen helgen! Men fiiifan vad jag hade skoj i lördags. Riktigt länge sen det blev en sån lyckad utgång med en massa skratt=) Va liksom fortfarande full när jag vaknade i lördags kl 3. Jag menar hallå haha....

Iaf har jag jobbat igår och idag på skolan.. Vi har Halloween pysslat! Så mys =)))


Imorron är det skola igen. Sen redovisning på tordag. Och sen jobbar jag hela helgen. Men på lördag ska vi fira lilla Emma!!!! (och TT) Komme bli så mysigt och skoj.. Vi ska vara djävular höhö




PS: SAKNAR SARAH SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Hoppas ni har det underbart sötis!!!! <3


..

Hejjjee på er!!!

Nu mår jag lite bättre.. Har ni inte flugit på någon förkylning än??

Idag jag jag tillbringat min tid i sängen med en massa läsning. Usch vad tråkigt där är. Menmen måste. Senare åkte the gang (jag emma och Sarah) hem till världens bästa frisör *blink blink* Tina=))) Så nu har både jag och Emma blivit riktigt snygga igen haha =)

Blä hatar att vänta.. Men ska strax lägga mig.. Skola imorron.. Sen hejdå fika med Sarah. Den lilla fisen drar iväg till USA och Mexico. I 6 veckor.. Så man klarar väl sig sådär precis!! ;)



Natti <3 

Somnar efter max en timme

Majgada vad jag är ovan att läsa.. Läsa mycket. Speciellt när det är så komplicerad svenska att jag måste läsa om den tre gånger för att förstå. Bööööö har litteratur seminarium på fredag. Imorron ska vår grupp träffas och sammanfatta. Men oj vad jag ligger efter! Känns inte bra.
Men orkar verkligen inte mer.. idag.


Jag och söta Demi!



Måste bara säga, GUD VAD JAG LÄNGTAR TILL JUL =))))) Ska bli så mysigt.. Älskar verkligen julen<3

Nu-fotboll

Pussssssssssssssssssssssssss

Första vikariatet

Hejjjjjjj!!!!

Usch vad kallt det har blivit.. På bara några dagar.. SNart vinter! Ja tiden den bara går. Har suttit och rättat alla arbeten nu tills imorron. Dom är så duktiga så=) Ska dit och köra det sista (dom ska ha redovisningar). Kommer gå super.. Sen blir dte hem och plugga. Hur mycket som helst nu i skolan=/ Menmen snart slut... Bara att köra in i det sista nu! *peppa peppa*
Idag ringde det från min praktikskola.. Och jag har fått mitt första vikariat. I och för sig bara två dagar. Men alltid en början=))) SKa skriva anställningsbevis imorron hihi.. Sen har jag köpt en present till min handlledare som tack för hans stöttning och hjälp under min tid där! Blev en flaska vin och lite choklad,,

Nu måste jag i säng.. Kollar film men håller på att somna........... Sätisen ligger här brevid med halvstängda ögon hehe.. Hans första dag på jobb imorron efter 3veckors sjukskrivning.


AJa puss på er iaf!!!!!! LOVE

5år gammal bild.. Hihi så nykära!!! Det är en härlig känsla det

Sweet

Igår va jag på tjejkväll. Hemma hos em. Det var jag och Sarah och vi hade så mysigt. Emma hade lagat super middag (länge sen jag åt så gott).. Drack och snackade en massa. SOm har resulterat i något bra kan jag ju säga. Men har varit seg idag. SKulle ha rättat en massa arbeten men har fortfarande inte börjat.. Ööö måste ju blir klar nu senast imorron. Sen på onsdag ska jag lämna ut dom och höra deras redovisningar=)

Skolan börjar imorron. Inte alls skoj. Har trivts så på min praktikskola. Memen bara det sista kcvar nu..


Tt kom hem med min gammla dator för några dagar sen. Och där fanns sjukt många gamla bilder =) Älskar ju bilder !! Så här kommer några<3 Bilder från igår finns på emmas och sarahs bloggar!



Nu blirdet lite tv.. Och kanske lite plugg!

Pussar<3

Nanni

Hej hopp!

Nu är jag nanni... Vill bara sova! Sitter på jobb och gör ingenting. Här är helt dött. Får väl och läsa lite mer skvallerblaska=)

Hoppas dopet igck bra idag Bompi! Karin, du klarade det säkert hur fint som helst. Grattis får man väl säga till dig nu när du har blivit gudmor på riktigt=)))) Lilla Viggo så söt och liden hihi. (lägg upp massor utav bilder). Älskar bilder! jepp så e de........

Har hunit med att konstruera mitt matteprov som eleverna ska ha på tisdag. Faktiskt rätt gött att hinna med massa annat här!


Imorron jobbar jag specialtid 12-21. Ingen sovimorron där inte. Men kommer hem iitid och det är guld värt. Vi passar Iron och Shomba osså. Så busiga.

Jag saknar min lilla Tjoggi.............................................................................. <3


Nu ska jag tolla vidare! Pussar 

RSS 2.0