Pysslardag med dom små



Känner mig inte alls bra idag=/ Hoppas att jag kan sova bort det! Natti  på er alla=)

Mörkare än ...

Puuu;( Va hos frissan igår och skulle blir brunett. Alltså ljusbrun med en aning mörkare slingor. Jag kom hem svarthårig nästan. Inte i hårbotten där är det röd, organe tollefärg=( Men jag låter inte hon någonsin mer få röra mitt hår. Jag slet av hela fan!!! Och kapade det så nu har jag inte långt hår längre.. Ååååå =(

Aja lite häftigt blev det väl.. Får ha det såhär ett tag sen gör lite ljusare slingor.. Hon slingade först mitt hår för att sedan färga resterande som inte blivit slingat. När det var klart hade jag organe hårbotten och resten va grönt. Usch så hon fick lägga en rödare toning över hela håret vilket rsluterade i nästintill svart hör i längderna.




Nu ska jag passa mina småunderbaringar till syskon =) Vi ska ha påskmys ..


<3

Lördag

Jeje har jobbat hela dagen.. Sen blev det kalas för min pappas fru! God mat och lite barnpassning efter det (dom gick på bio).. Vi älskar ju att ta hand om mina småsyskon;)

Är så trött nu asså.. Bööö.. Har suttit och betalt alla räkningar nu! Och råkade betala min hyra en månad för tidigt.. Smarte liksom.. Hur ångrar man det? Hmm..


NU ska jag lägga mig och läsa lite skvallerblaska! Kamil och Igor spelar .. Ska vara uppe hela natten här och kolla ufcgala jävla skit är det. haha.. Aja ... Jag ska iaf sova som en stock!!!!!



NATTI alla finingar!

Och GRATTIS till Martin på 25års dagen=)))))


Pusssss <3

Hej hopp

Inte bloggat på ett tag.. Har jobbat hela veckan och så.. Även tränat en heldel! Jag har blivit så duktig hihi.. eller vad tycker ni?! =)

Idag träffade jag lilla Emma istan.. Blev en fika! hihi och lite shopping till "lillen".. Träffade på Karin och Bompi osså.. Så fint väder det har blivit .. Alla är ute i rörelse! Å blir så lycklig..


Nä jobbar nu ju, så får väl fortsätta här! ;)



Puss <3

Kamils 25års fest

...i bilder

Wiiee hade sjukt skoj!! =)

( PS. idag kom mitt examensbevis! Dax att söka jobb=S )


Fyndat

Yeyeyeye älskar att fynda=) Va i stan innan och handlade Kamils ena present! (fynd) hihi;) Och sen hittade jag mig ett par jobbeskor (även denna var fynd) Hur gött är nu inte det?

Träningsskor köpta igår


Jobbeskorna




Nu blir det jobb för hela slanten!!!


<3

Onsdagen lider mot sitt slut

Jaha då var denna dagen över.. Har varit en mkt trevlig dag=) Jag lagade en supergod middag.. Haha jag har ju alltid sagt att jag inte kan laga middag, men idag bevisade jag annat kan jag tala om!! höhö ;P Momsigt

Blev kycklinggrytam ed soltorkde tomater, paprika och vitlök=) (de gröna på bilden hade jag inet med)


Lite bilder från "kalaset"



Nu blir det läggetajm <3

Just nu

A just nu sitter vi i väntans tider.. Gästerna kommer strax! Blir TTs hemmagjorda kladdekaka=) Och flätkrans med kaffe! ;)

Va i stan efter träningen innan och reklamerade mina träningsskor. Gått sönder.. Men så finns såklart inte de längre! Fan jag som älskade dessa. Menmen blev iaf ett par andra, vit och mörklila/svart. Fina dom med! (=


Lite egopicssssssss




<3

Snabbis

Slänger in en snabbis... Blir så nu när man har tid!

Gomorron på er!!!! Jag vaknade av att Karin ringer och väcker mig.. Och tror ni att jag kan somna om.. NEJ klart inte!!!! haha;)

Ska till gymmet och pumpa nu=)




Och får ju inte glömma .. GRATTIS till Kamil på 25års dagen! Dorothea och co kommer hit på fika sen.. Efter det blir en smarrig middag(=









<3

Träning, fika och kvällsmiddag med fina

Tisdag idag.. Usch dagarna bara passerar förbi nu när man är ledig.. Nästan skrämmande:S Måste ta tag i mina studier nu osså (läser ju biologi på distans). Och ringa lite samtal ang lägenheten....... 

Iaf.. Dagen idag har varit mysig. Drog på en "lunch"träning för att möta upp min fina Karin på en fika. Sarah joina osså:) Sen kom Sara och Jonna en liten stund osså! Efter det blev jag och Sarah hungriga, så vi gick inom OJ på hemvägen och köpte en middag till oss.. Civavi eller nått heter det haha)? Sarah du hade rätt, mkt gott va det!! ;) Mös hos henne lite... Kollade DH.




Nu sitter jag här hemma och ska göra en liten födelsedagsfrukost till Kamil som fyller 25 imorron:)


Nä får väl sätta igång här ..




<3


Strålande sol



Jajamensan vaknade upp till klarblå himmel och strålande sol.. Gick en runda med Nelly. Hon känner osså av att våren är på väg;)





Nu ska jag slappa lite.. Kolla Tv och så.. Sen blir det träning "hos" Emily=)

<3

Lyckligaste dagen på länge



Fiisatan vad man får kraft och energi när solen tittar fram.. Jag har kännt lycka.. En lycka jag inte kännt på ett tag.. Och det min kära läsare, det var en skön känsla ska ni veta=)

Idag har vi städat, diskat och tvättat här hemma. Körde hela rubbet.. Så skönt nu efter! Kattis kom och hämtade mig för en liten svängom på stranden med paps och min småsyskon. Så härligt att gå och njuta!!!!


Imorron börjar jag igen. DÅ jävlar i det haha.. Har ju varit förkyld ett tag nu... (lite mer än en vecka) Så nu börjar jag med träningen igen på riktigt! Ska bli så skönt. Jobbet har inte kommit igång än.. Är ledi hela denna veckan med! Jobbar fredag och söndag kväll! Lördag ledig för att fira Kamils 25års dag:)



Hoppas på strålande väder imorron osså;)


Natti<3



Trötter

Ååååå nu har jag tagit bort sminket och dragit på mig mjukiskläder. Det vill säga, det blir ingen utgång! Nixpix... Men jag är trött.. Så lika bra det!








Jag ska nog bli brunett igen.. Vad tycker ni? Lite så småslingigt i olika brun... =)

Melodifestivalen

Äntligen lördag och final i melodifestivalen.. Jajamensan det gillas här hemma.! ;) I och för sig bara av mig. Så i kväll blir det en självständig och ensam kväll framför melodifestivalens alla sånger.. Men gör inget för mig.. Kan vara mysigt det med! Jag och Nelly:)

Är så sugen på att dra ut egentligen, men inte en enda jävel är på;(



Iaf... HEJA OLA :)




Kisses <3

Sjukdomstid...

Har varit lite småsjuk i snart en vecka nu! Tycker att det får gå över nu snart.. Har varit ledig så har varit super könt att bara slappa.

Mötte upp Cia för en fika idag! Tiden bara rinner iväg när vi träffas.. Hehe men mys har vi=) Tog en svängom Sarah osså.... Snarttttttttttttttttt snarttttttttttttttttt flyttar jag! Ser verkligen fram emot det. Kommer bli en tuff period, men med min underbaringar som stöttar kan det inte gå mer än bra:)'


Ska och köpa tv imorron.. :) Och hoppas på en date med Tjogg!


Ps. Så jag inte glömmer det! Alla nära och kära, den 15de maj kommer jag att ha min 25års fest (och inflyttningfets i ett, tror jag)... Kommer inbjudan så småningom! Men så ni inte bokar upp;)


 
Nu ska jag se nån film hade jag tänkt..

Love <3

Mysfika med Cia



Jag har varit ledig hela veckan lång... (Ska dock jobba fredag, lördag och söndag!) Bara slappat, kollat en massa film och tränat! Fiiifan vad vi är bra! Har kommit igång riktigt bra=) Det gillar vi jaa =)))))) 

Imorron ska jag fika med söta Cia! Ska bli mys...


Nä nu ska jag kolla tv!

2010-02-27

Jaha jaa... Ett tag sen man bloggade!!! Livet flyter på.. Har jobbat rätt mkt. Flyttar om två månader! Längtar faktiskt tills jag får mitt eget=)

Lite bilder från i lördags...







och även från Karins dag 2010-02-20



Nu blir det bingen!!

<3


RSS 2.0