Vilda gänget

God fredag=) Allt bra ? Här är det ales godt eller nått haha =) Jag älskar fredagar nu mera!

Efter jobbet idag mötte jag upp Emma och Chloé i stan.. Gick och mös lite där, sen gick vi till BB. Skulle ju träffa vilda gänget som dom kallas (Sarahs tvillingar). Åååå harre memilde hahahaha såååå småååå och så fina!!!!!!!^å blir helt rörd. Välrldens finaste tvillingar! Är så glad för Sarahs och Alis skull:) SÅ fin familj <3

En liten bild på mig och Jasin :)





Ååå längtar tills jag får träffa dom igen=) hihi .. Känner lite barnlängtan nu ;P höhö....


Bebe är inte hemma denna helgen.. Tråk..... Men jag ska jobba, öppna ovan på allt... hela helgen! Så kommer ju ha fullt upp. Imorron hade det varit kul med en lite sänga men kan ju icke! Måste göra tre prov och dessutom lite annat pyssel med jobbet!

Nu ska jag nanna .... Trötter redan! Upp halv 6 imorron=/ GÄSP


Pusss underbaringar <3

Kärlek

Ååååååååååååååååååå min bästaste barnbomsvän har nu fått tvillingar! 5 veckor för tidigt! Men dom ville komma ut och träffa oss alla:) hihi åååå som jag längtar tills jag fåt träffa dom! Är så glad för eran skulle Sarah och Ali =)))) Detta kommer bli så bra! Skicka en massa kärlek till er <3 <3 <3


Annars är allt bra. Riktigt mkt på jobbet nu bara. Har fått ett specialfall. Specialundervisning två gånger i veckan i matte. Visst är det skoj men känner att jag inte har tiden! Utvecklingssamtalen börjar nu osså! Nästa vecka .. Uuu jaja det går säkert bra! Måste ju tänka positivt:)

Ska och träna direkt efter jobbet sen träffa söt. Härligt är det <3


Nä nu ska jag förbereda lite till här! Trevlig tisdag:)

Fredag <3

Jissis vad veckorna springer iväg ... Fredag igen liksom! Men jag klagar inte. Underbara helger nu!


Jag mår såååå bra just nu! Med verkligen allt! <3 Hoppas denna känsla stannar, iaf för ett tag




Sitter på jobb nu och har en timmes planering nu! Blir lungorna och luftvägarna med 9ora. Jeppsi hur kul som helsttt! haha . .. Nä men måste komma igång nu!


Ha en underbar helg=)

<3

Hejjj sveejjj=)

Här skriver man inte så ofta.. Allt går bra och det flyter på på mitt nya jobb! Trivs riktigt bra. Just nu är det rätt mkt här med att skrvia omdömen om alla eleverna till utvecklingssamtalen näst nästa vecka. Prov hit och dit och en massa förberedning inför lektioner. Ja det tar aldrig slut .. Arbetet då .. Men det är skoj . och det är det som gör att man orkar med!

Annars är allt hur bra som helst osså. Känns bra;) Träningen flyter på.. riktigt skönt!
Och Kamil (mitt x) har fått lägenhet nu äntligen. Åå är så glad för din skull!!!!! Men så iaf då kommer min bäbis flytta från mig=/ Men jag har henne ibland så det är bra:)


Nu ska jag rätta 8ornas teknikarbete och skriva omdöme därtill! Wish me luck:)


<3


RSS 2.0