Länge sen

Hej! Jag har inte varit så aktiv med mitt bloggande .. Men nu tänkte jag börja igen..
Vad har då hänt i mitt lilla liv den senate tiden.?
Jo! Jag lever och har det bra.
Thailand var helllltt underbart! Verkjligen det jag behövde.. Flytten har gått bra och vi trivs bra här! Verkligen!
Sommaren har dock inte bjudit på något roligt väder.. =/ Vi åkte till Barcelona över midsommar (min present till Markus). Hade en helt fantastisk mysig och rolig resa.

Jag har ju "sommarlov" nu. Men eftersom alla andra jobbar och sliter så kan jag ju inte vara sämre. Så har jobbar två veckor på statoil! Och det var inte alls jobbigt eller så. Gött med lite extra pengar i plånkan.

Denna tråkiga sommar, ja det har faktiaskt varit en dålig sommar på många sätt. INget händer och dåligt väder nu när jag är ledig.. Usch, ångest inför att börja jobb nu med.
Sååå för att dämpa denna ångest och även ångesten inför en riktigt tuff höst (mitt schema är inte att leka med och kommer dessutom att vara ensam mattelärare på högstadiet) , har vi bokat en resa till fantastiska BARBADOS!!! på jullovet! 22 dec till 7 jan kommer bli min bästa resa någonsin ;-) Ser riktigt mkt fram emot det!

Bilder?
Hotellet


Stranden


Nä nu ska jag göra ve mig inför ikväll. Vi ska till Tjogges föräldrar och käkat grillat och dricka vin! Är ju frstival, så får se om vi beger oss ner efteråt..

Imorgon har vi inflyttningsfest! Kommer bli ball <3



Kärlek / Lisa

RSS 2.0