Återhämtad

Hej hopp=)

Nu är jag återhämtad från helgen.. Hehe.. Tog ett tag men se har jag å andra sidan haft fullt upp nu dessa dagarna, så inte haft tid.. Har sytt på en ny dragkedja på Vickans jacka och det var inte det lättaste. Jag älskar att sy och kan det rätt bra=) Men denna förbannade jacka va inte lätt.. Men nu är den klar efter ett mycket dåligt jobb.. Och jag hatar att göra saker dåliga.. Men huvudsaken är att jackan går att stänga =) Så den får se ut som skit!!! hehe=) Har även satt upp lamporna i hallen idag=)) Walle Walickan och jag är så duktiga..
Va även hos Babcia på hennes namnsdag=) Åt tårta och drack te! hihi=) Innan vi stack dit va vi en runda på väla. Gick runt helt loffe med joggingkläder och så men skit samma.. Handlande det nödvänligaste=)



Jag gjorde Karins hår i förgår, dvs bruna extensions som slingor.. Dessvärre syndes det inte så mycket. Men jag tyckte det blev fint! En SKÖNHET passar som sagt i ALLT!!! ;)


Nu ska jag plugga lite, ligger lite efter. Måste läsa en hel bok imorron;( Och sen skriva om den och en annan på fredag! Ååååå Hatar att ligg back.. Men egentligen är det inte så mycket back, bara jag som vill vara LÅNGTTTT framme.. =) Förresten nu har jag valt nytt sidoämne inför våren. Blir nog Biologi. Har valt en massa så får se vilket jag väljer sen tillslut. Har nämligen även valt bildarbete och specialpedagogik (fortsättningskurs på dessa två jag läser nu, inrikti´ning blir då mot särskola). Men eftersom jag har MATEMATIK, TEKNIK och SPECIALPEDAGOGIK blir nog BIOLOGI bästa med tänka på jobb och så.. Blabla får se.. Vad tyker ni? Hjälp mig? Jag tycker ju om bild mycke men kommer inte få jobb på det. Däremot biologi kan man gäöra så mycket roligt med + att man lättare får jobb.. Specialpedagogik missar jag ju ett "ämne" på om jag väljer och jag tror inte jag vill läsa till s ärskola heller.. Hmm.. Svårt...

Idag har Karin sin tenta är precis klart nu typ.. Har hållt tummarna för dig gumman!!!! Puss lav jo<3

En bild från helgen på mig=)

Hej svej

Kommentarer
Postat av: emmaa femma håsnan den blåsan!

har lite kommentarer till dig.

1. Säg aldrig att något du gör är DÅLIGT.. utan säg istället mindre bra!(:

2.lamporna blev super.. duktiga att ni kunde instalera själva (:

3.jag år också tårta igår hos lennart (: haha vi kan ha dåligt samvete tillsammans.

4.specialpedagoik kan du läsa mer sen.. och få lön för det.. helt klart bioligi.. men att jobba med sär är ju jevligt unikt och sjukt intressant.. men det kan man göra i framtiden om man "tröttnar" på den vanliga skolan.

5.karins hår blev fint... tycker hon ska behålla det.. !!!man ser ju rätt mycket när hon har håret fram o säkert i totte också (: bra jobbat!!

6. du har fler bilder från helgen att lägga upp... kan du inte lägga upp dem?

2008-10-16 @ 14:49:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0