Kärlek

Allt som jag verkligen älskar är oersättligt, och allt som jag kunnat tänka mig ersätta har jag aldrig i sanning älskat.


                                                    

Vänner

Att befinna sig bland underbara vänner gör livet lättare.. Min vänner lyser upp mitt liv och gör så jag mår bra. När ens vänner gör något fint för en, kan man inte tacka tillräckligt.. Under hela sommaren har jag varit sjuk och fått sån uppbackning och peppning av mina vänner. Jag kan nog aldrig tack nog för det.! Men ni ska veta att jag har uppskattat allt ni gjort för mig. Alla era ord och tankar.. Ni är helt enkelt bäst!

Tack mina änglar Emma, Karin, Sara, Sarah, Therese

Även till er andra som har skickat mess och brytt er.. Guld värt<3

Vet inte vad jag hade gjort utan er!!!! Hoppas ni förstår så mycket ni betyder för mig..
                                                         
                                                               Älskar er


Uppdatering

Här kommer lite blandade foto.. Annars flyter livet på.. Skolan är kul.. Händer inte så mycket annat i itt liv än skola och jobb. Ligger efter till Thailandsresan, så det gäller att spara in pengar nu:S Men det fixar sig! Längtar tills att bara få komma bort lite.. Bara ha det underbart=)
Saknar mina sötisar som äär ute och resor.. Sarah och Tjogge, hoppas ni trivs och att nu kommer hem med en massa skvaller och bravaller.. Ska bli så kul att höra om sen!

Puss puss, plugget väntar


Igång i livet igen

Hej svej=)

Nu är livet igång igen.. Började skolan i måndags och ojoj vilken stor klass. 56 st, men klassen är bra. Och min grupp är bäst som vanigt!! HIhi=) Har alltid sån tur tycker jag.. Blandad ålder, jag och en annan som är 23, en som är 26, en på 35 och en på 45.. Kommer bli så bra så! Kan dela med oss av olika erfarenheter så lära mig nytt kommer jag definitivt att göra. Även min två lärare verkar mycket bra!!! Och schemat är på topp. Går ca 2-3 dagar i veckan. Kanon!!!

Jobbade igår och ska och jobba idag osså. Måste ju ha pengar till Thai. Vi ligger efter som sagt;( Men det fixar sig... 

Ska vila lite nu sen jobb.

Puss på er  

RSS 2.0