Måndag

Jepps idag är det måndag och om exakt en vecka börjar jag skolan igen.. Ska faktist blir skoj. Se vilken klass det blir denna gången. Har ju alltid haft sjukt tur med mina klasser! Världens bästa=) Denna klassen kommer dock vara stor, 40 stycken typ:/ Aja vi får väl se..

I lördags va vi på bröllopsfest. Va skoj(= Men va jätte trött.. Skit god mat och dricka! Min kamera hade inget batteri typ så blev inte så många bilder..

Jag och syster


Lika va??? ;)




När talen hölls fick de stå upp.. Så söta


Presentutdelning=))


Bröllopstråtan


Bröllopsvalsen!


Det var allt för idag=)

Ses imorron! Puss puss


Emma och Bröllop

Min lilla Emma har åkt iväg till Cypern för att göra mig avundsjuk. Jävla iddi=) Jag som älskar den ön så jävla mycke! Så här har hon det iaf;



Jag kan inte beskriva hur mycket jag hade velat vara där nu.. *gråter* Hehe.. Nä men mycket är det iaf. Men jag ska på annan skoj. Ikväll  blir det bröllopsfest för pappa och Kattis=)

Sen kan jag se fram emot Thai oss i December:P Hahaha..

Nu ska jag göra ve mig  inför kvällen. Städa lite här hemma och så!

Här är min, Kamils, Majas och Johannes present till brudparet=)

Tur att man har en syster som är proffs på lay-outer=) Tycker den blev så himla fin!!




Puss puss<3 Älskar min man så  mycket!

Jubb


Holla;)

Idag blir det jubb för hela slanten.. Ska kolla lite os innan, Wissman springer ju final på 400m. Även stafett på schemat.. Så nu ska jag bara göra ve mig innan. Har lite brottom jaa..

Min lilla Ems och hennes man ska till Cypern. Fan jag vill osså åka, men vi har inte pengar till det nu=/ Får vänta tills vinter. Då blir det Thailand=)
 
Skoj att ha Sarah hemma nu igen.. En liten stund iaf! hehe.. Hon ska ju osså ut och resa på en långtrip! Också avis på det...

Jag är så AVIS ;P


Puss puss

Barcelona


Som jag saknar dig gumman.. Så fint här är!! Åå men vi kommer och hälsar på dig.. Det kan du ge dig fan på:P HIhi...


Malmö-tripp

Godmorron alla glada=)

Har precis vaknat till oliv typ efter gårdagens utgång. Började förfesta hemma hos oss med Ems och Martin. Trevlkigt värre. Tog tåget in till Malmö och träffade upp Karin och drog in på Etage. Jag hade verklligen en jätte rolig kväll. Etage var bra men synd bara att det inte var någon r´n´b igår, brukar va det annars så.. Men det var j endå va i "slagerrummet" och flippade loss litta=) HAha.. Sen träffade jag Etype.. Haha t yp.. (=
Va inte hemma förren vid 8 i morse, somnade som en stock och vaknade inte upp förren 3. Så skönt att sova ut. Stack till max och handlade hem godsaker=) MUMS.... Så nu sitter jag här och försöker att bli en människa igen=)
Men iaf.. Tack för en rolig kväll. Kommer garanterat dra till Malmö snart igen.. Kanske provar Slakt då? Eller vad säger ni??????



Höres senare.. Ciao bella =)))))

Godmorron

Vaknade tidigt idag.. Jag som ville sova ut;P Men ack... Har kollat lite OS och varit ute med Sholl en runda. Ska nert ill knutan och fixa busskort inom systemet och sen till Statoil och SHOPPA;P Haha när man är urfattig får man inhandla all mat på jobbet där jag kan skriva upp så dom drar det på min lön sen.. HAHa =)) Lite balnnevann i form av redbull(= Det gillar vi. Kanske inom pappa osså och mysa lite. Ska börja rätt tidigt hade jag tänkt mig. Detta är fan det sista av sommaren typ. Får se vad Malmöfestivalen har att erbjuda. Säkert nått skoj=)

Nu ska jag in och mysa med älsko=) Väcka honom.. höhö!!!


Puss

Ems på väg

Hej hopp=) fredag idag.. Men känner mig inte helt 100, lite slö och så. Älsklingen har ont i halsen osså=( Bara han inte smittar mig:S Igåpr kom min syster hem från Spanien där hon bor. Trevligt att träffa henne.. Va hos pappa och käkade middag o så igår. Va en runda på ikea med Kattis, och shoppade loss lite;P Alltid lika trevligt med presentkort;D

Nu är Ems och Martin på väg hit.. Ska ta oss en fika här=) Sen imorron blir det Malmö om allt går som planerat! *Peppar peppar ta i trä*



Nu ska jag draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Saknar min Tjoggis <3



Puss puss

Så ja



Kollar på HIF, men dom losar=( Icke så bra.. Saknar fotbollen ibland.. Idag gör jag det! Kanske ska ta en comeback snart?? haha...

Nu efter blir det film.

Puss

Kräftskiva

Hej hopp=)

Vaknade typ halv 2 idag.. Fiifan vad jag kan sova asså! hehe.. Men jobbade ju till 24 igår BAKIS på köpet, så det är kanske inte så konstigt..

Har passat lilla Klara idag.. Alltid lika skoj! Vi har varit på Biblan i några timmar och mösit. Lånat lite kurslitteratur osså, får ju passa på nu innan allt börjar för då tar det slut direkt. Äntligen i god tid=)
Ska käkar spagetti och köttfärsås nu!


Skål och hej...

Bröllop

Igår var vi på bröllop.. Min älskade pappa gifte sig med hans älskade kattis=) Som är mamma till mina älskade småsyskon=) haha .. aja men har bara ett ord att säga om dagen igår. FANTASTISK! Ååå så underart det var. Så fint. Så fina.. Kunde inte hålla tårarna borta ( kan jag i och för sig aldrig) när vi efteråt skulle krama om dom och önska en massa lyckoönskningar. 

Lite bilder..
Innan bröllopet



Bröllopet



Efter bröllopet när vi käkade bröllopstårta=)


Natti natti <3




Idag blir det kräftskiva hos Emma och Martin=) Så mysigt.. Och Kari k ommer osså hihi. Så länge sen!!! Ska blir så skoj ikväll. Ska in i duschen nu och göra ve mig. Sen och kolla på älsklingen när han ska spela match.

Puss puss

Snabba ryck

Har varit i full gång idag.. Vaknade kl 8, stack och tränade sen solade, sen till Oj och handlade lite till kräftskivan och sen raka vägen till Capiokliniken och bytte min cplärare till min gamla.. Sen hem och storstädade, varvat med utgångar med Sholl och nu sitter jag här.. Ska hoppa in i duschen nu och göra ve mig lite! Sen hem till mamma ett tag sen träffa Tjogg och säga hejdå! Ååå kommer sakna dig gumman. Men vi kommer och hälsar på=)

I helgen blir det som sagt kräftskiva och dricka! Så skoj så=)) ÄNTLIGEN är jag frisk... Wiii kan inte förklara med ord hur lycklig jag känner mig nu. Men min energi talar om det iaf;) Hehe..

Imorron ska min älskade pappa gifta sig med Kattis! Så innan ska jag poch göra mitt hår lite mörkare och klippa till det lite sen ner och utbringa ett stort grattis till dom. WIwiwi..


Puss puss

Operationen gjord

Har precis kommit hem från Bunker bar där jag och kamil blev bjudna på midda av min papps=) Kl 7 ficxk jag i mig första matbiten för dagen (va ju tvungen att vara fastande vid operationen). Och mumsigt va det kan ni tro=))
Iaf, min operation gick mycket bra och dom har tagit bort den äkliga polypen nu. Den va i och för sig godartad och så men ändå i vägen så lika bra att den är borta. Äntligen ska jag bli frisk!! Detta har jag väntat på i 2 månader nu.. Ååååå så skönt..

Tack alla som har stöttat mig under denna tiden.. Vad hade jag gjort utan min älskade vänner? Ni är bäst!!! <3

Natti alla! Älskar er..

Puss

Blandade kort


RSS 2.0