1a ADVENT

Idag är det 1a advent, vilket för att det är 3 till helger innan jul.. weiii =)) Jag lägntar!!!

Usch vad händer hos mig då? Har jobbat hela helgen och sittwer fortfarande här.. Lugnt idag i och med julskyltningen!! Lättförtjänta pengar om man säger så..  (= Slutar 24, ska tvätta bilden efter sen hem och nanna! I veckan blir det hemmaplugg för hela slanten.. Måse hinna med mina två uppgifter.. Kanske bara hinner 1 denna veckan.. Måste läsa inför mitt andra litteraturseminarium osså och skiva om the book!!! Aja fixar sig..

Kan inte känna lugnt.. Ja ni vet detta med Thailand.. Tänk om jag inte kommer dit?? Ska ringa dom imorron och höra:S

Nä nu ska jag fixa det sista innan stäningen

Puss puss

HUNDPASSARE

Har varit hundpassare inatt. Nelly kille Iron har nanna här och är här fortfarande.. Nelly verkligen älskar att busa med honom.. (=

Va hemma hos pappa och firade lite.. Han fyller år nästa helg, men så kunde inte Maja då så det fick bli nu!! Men jag kommer fira honom då ändå=) Åt en bamsegod midda (fläskffile i nån sås med coscos) svin gott.. Sen blev det kladdkaka till efterrätt! Va hur länge sen som hslt jag åt det , så nsacka om smarrigt!!! =) Spelade lite spel.. Har sakant det som fan.. Gjorde alltid det innan.. Innan Klara och Viktor föddes, blir ju inte riktigt tid för sånt nu!! Men när dom somnade satte vi igång=)) Gissa vem som vann?? Hoho jag och maja såklart;P Vilket team asså haha..

Blir jobb sen=/



Haha lite svårt att få styr på dom så det blir rätt pooooserrrr haha.. Inga vana modeller precis... Men SHoll börjar nog snart bli van=)))

Puss <3

Teater

Hejhopp....

Nu är det läggetajm, ska bara ner med Shollan först..

Igår va jag, mamma, hennes kompis och hennes son på teater!! Såg fyrvarkerimakarens dotter.. Skit bra!! Vilka efftker.. Verkligen den bästa jag sett.. Hihi(=

Nu snackar jag med min lilla Karin.. Hihi tur man har du som kan snacka da in och da ut i telen;P haha.. Gillar jag ..


Pusssar

NAJ NAJ NAJ

Vad är det som händer i Thailand?? Ååå snälla, låt det lösa sig snabbt.. Hilvete kan dom intte bvara fatta att majoriteten av Thailnads befolkning (och det med STOR marjinal) vill ha kvar den nuvarande regeringen..! Hoho lägg ner!! Jag vill och SKa ju dit.. Så snälla, låt mig få uppfylla min dröm..

Nu blir det Björn Gustavssons nya dvd.. Hihi(= Behöver lite skratt!!!!!!!

Puss<3

KALLT

Grroooww så kallt det är. Va hemma i relativt tidigt tid idag.. 4.. Men lika trött var jag för det!! Detta kalla mörka vädret är ingen bra kombination för mig=( Känner mig frösen och lite smått ont i halsen.. Bläääää!!! Denna veckan ut sen ska grupparbetet vara klart. Så skönt det kommer att bliu.. för den har jag bara 2 dagar jag ska  till Malmö innan lovet. hahaha snacka om gött!!! Men blir rätt mycket hemmaplugg, men vadå? Jag hemma då iaf=)))

Har ännu inte hämtat mig från helgen.. Asså så fort jag tänker på det så garvar jag!! Haha visste inte vad jag hette äns.. MAJGADA=S Så kan det gå;P Blir nog en aning mindre drick på juldagen då alla tjejer ska återförenas hahaha, nä men träffas och festa.. Killarna osså kanske ingen aning..? Missförstå mig inte här, för dicka kommer dte bli! Men jag tror ingen förstår HUR MYCKET det blev nu i helgen.. När jag vaknade hade jag ett handledsskydd på benet?? Hallå??? Och hade visste smällt till tt (= Sorry gobben.......... Men såklart har jag INGEN ANING om nått jag gjorde i lördag.. Det brukar ju bara så att när nån säger jaja kommer du ihåg det blabla.. Så brukar man kommer ihåg när man blir påmind om det.. Men NÄÄÄÄ jag kommer inte ihåg nått!!!!!

Nu ska jag kanske plugga lirte om jag pallar... Sen gå en långis med Sholl! Sen sova

Natti på er<3

Pusssss

MER BILDER FRÅN HELGEN

Lite bilder från Doroteas kamera..



Nu är det bingen för mig.. Ska upp tidigt imorron igen, till skolan ingen ovanlighet nu för tiden.... Va hemma halv 6 idag=/ Men bara nån vecka till sen är det lugnt och sen LOV=)))))))

Puss<3

???




Ja det finns ett antal ?tecken i huvudet på mig idag.. Haha blev FÖR mycket för mig igår.. Har nog aldrig varit så full i hela mitt liv tror ja! Helt sjuk i huet;P Men skoj hade jag, jaaa fiifannn =)) Synd att man inte kom längre än utanför Cardan.. Hehe blev i och för mig en liten vända inne på tempel vid halv 5. Haha ... Galen kväll..
Tack gumman för en underbart kväll iaf!
Och jag ska till skolan imorron.. Uuu hur ska jag klara av det! Fortfarande full fan.. Mitt hue dumkar usch ja..


Puss <3

NU ÄTT DET FEST

Oooo så brottom jag har nu.. Ska dra på fist.. Har kännt mig litye sjuk idag=( Men nu jävlar är det party, så det skiter jag i!!

Ha en trevligt kväll alla=)


Pusssss

Jaaaa, se deet sönar ...

Lalalala... Haha(= Äntligen får man lite julkänsla! Snöar lite grannnnnn
Hel vitt här nedanför mig.. Tog en bild så nun ska ni få se


Ska käka frulle nu.. Har precis varit och träna. Känner mig inte helt 100.. Fick ta det lugnt.. Så nu ska jag käka frulle sen bär det av till biblan.. Ska plugga där ett tag! Får se hur länge jag pallar... =)

Min frulle idag:


Lycka till idag Karin.. Har tänkt på dig=)=)=)

Hoppas praktiken går bra Emmis! Men det är jag övertygad om att den gör! För du är så duktig.. Carina kom och handlade av mig igår igen:P
Just, fick hoppa in på jobb igår.. Gött med lite extra pengar nu till THAILAND!!!!!!
haha

SKa ut med Sholl nu innan osså.. Min lilla älskling



Puss puss

Längtar

Jag vill ha JUL nuuuuuu=)) Hoppas denna juldagen blir lika skoj som förra,..!


Längtar även till lite party.. Har inte blivit så mycket av det nu... Men i helgen blir det fiist!! Hoppas att det blir great, men det blir det alltid hos Doro=)




Nu blir det lite plugg för mig.. Ska läsa lite om matematiksvårigheter..

Puss<3

GE MIG DET JAG VILL

Jag behöver..

..sol


..glädje


...bus


...Thailand


Jaaa ge mig Thailand NUUUUUU!!!!!

Har bara en månad kvar i skolan på denna kursen.. Kom igen lisa, plugga gärnet nu sen är det SEMESTER!! Måste pappa mig själv lite ibland;P

Sholl gnäller så måste ner med henne!!! Sen lite läsning innan jag ska nanna!

Puss och natti <3

VÄRLDENS MYSIGASTE KVÄLL

Tack min lilla Karin för en underbart mysig kväll!!!! Känns som år sen vi hade våra kvällar.. Måste göras oftare;)
Kebab och godis till IDOL med mina älsklingar. Kan inte bli mer än bra!! (=



Är riktigt törtt nu... Ska upp vid 7 imorron, så dax för bingen!
Blir jobb hela helgen.. Lite plugg efter både lördag och söndag.
Natti <3
 
Puss

Dagens

Nellytajm=))) Mys med Sholl


Mobiltajm
Hehe dock lånad (min gamla har gått sönder)


Färgstajm av ögonbryn;P


Tvätttajm (va uppe 6 och tvättade från till 9)


Pluggtajm

Mycket böcker denna kursen som ska läsas och kunnas....

Karin tajm=)))) Mys med shollikkkannnnnn min


Mys med Wallewalickan till IDOL


Tack för mig!! Ha en fin dag=))

Puss puss

Fiskis & Vikkis









MINA SMÅ ÄLSKLINGAR!!! <3

Jobbat

Skulle egentligen till skolan och ha grupparbete, men min chef rignde igår och ville att jag skulle jobb.. Och jag som verkligen behöver alla pengar jag bara kan få sa såklart JA.. Fick ringda runt till hela gruppen 10 på kvällen och ställa iun dagen eller rättare sagt skjuta fram den till imorron.. Men vi skulle ändå ha träffats.. Menmen sånt är livet!!!

Så nu ska jag in i duschen sen blir det plugg en kvällen.... Upp tidigt imorron till skolan!

Måste bara säga GRATTIs till min lilla Emma som har fått ett heltidsjobb som lärare=)) Hoppas att det blir förlängt sen till nästa år!! Är så stolt över dig gumman=)))

Babcia hämtade mig poå jobb idag så följde hon med hem här och fikade lite lussebullar! Mums=) Min julkänsla börjar sagta men säkert krypa sig fram=))) ÄLSKAR JULEN!!!!! wiiii

NU - duschen!!!


Pussss <3

Ps. lite bilder
Igår såg jag ut så här.. Skor-håkanson, skinjacka-hm, tröja-present från karin, halsduk och kjol-åhlens.. SÅ nu har jag oxå gjort en "dagens outfit" hihi=))))


Jag och älsklingen kolla inspererat på Thailands fakta(=

Är så trött på ..

Hejsan!!!

Kan ju bara uppdatera att jag kommer ha sååå mycket att göra nu innan julen med skolan.. I och med att jkag missar de sista två veckorna på kursen (iom Thailand) så måste vi hinna klart allt nu innan!! Blir många och långa dagar. Är dock ledig på fredag, vilket komemr vara så skönt.. För jobbar hela helgen sen!!

Nu ska jag ut med Sholl... Har precis ätat världens godaste midda a la TT =))) Han har blivit vår personlige kock här hemma  hahaha.. Idag blev det lax, hummersås a la fransk djonsenap och potatis.. Det var smaskens!

Hatar orättvisor.. Är så trött på människor som gör en besviken gång på gång.. Hehe hmmz aja.. Skiter i vilket bara tråkigt med "lögner"!
Har inte tid med sånt trams nu.. Så skärpning Lisa =)

Puss puss

Farsdag

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det farsdag=)) Här har varit fullt shååååå hela dagens.. Tvättat, städat, inhandlat mat och lagat den. Blev en lyxig grönsaksgratäng! Bjöd hit pappa och co på middag och så ju.. Va trevligt!! Gratängen blev super god.. Så stolt, kan inte laga mat egentligen;P Sen gjorde Kamil hans favvo smulpaj med vaniljsås som blev pricken över iet =))))




Nu ska jag leta litteratur till skolan!!!!


Puss puss på er<3

Trevlig söndag

KLAr

Jaaaaaa äntligen är jag klar med denna kursen.. Hade sista lektionen idag.. Hade redovisning, en roligt sådan=) Va spelade upp ett program som heter "våga fråga" Och dagens tema hadlade om ADHD hos elever i skolan. Jag var experten.. Hihi men det gick bra!!! Fick mycket beröm för vårt väl av redovisningsform och fick med de relevanta sakerna, så jag är lite stolt över oss..

Nu är jag ledig till måndag då fortsättningskursen på denna drar igång. Blir säkert bra!

Måste bara säga GRATTIS till min lilla Emma=)) Till alla jobb du har fått.. Jag är så stolt över dig gumman=)))
Till tjogge så ville jag bara säga att jag hoppas du har bra på resan.. Den är du värd!
Sarah super skoj att läsa er blogg om alla upplevelser och äventyr. Och tack för kortet idag<3


Jag och älsklingen hade myslunch idag.. Va hemma samtidigt idag! Gjorde super goda ägg mackor med mayonäs (stavningen?) så nu är jag mätt som en plätt!!

Sara, har du kollat dina mobiler?? JA känner mig hela handikappad utan min mobil;( Du är urgullig om jag kan hämta den idag??? ;) Ringer hem till dig sen!!!

Nu ska jag vila med Sholl en sväng.. Hihi


Pusss puss alla glada!!!<3 Jag känner mig fri idag

Mycket just nu

Puuuu hinner inte ens pust ut.. Slutet på kursen och allt måste bli klart! Sistan dagen på torsdag och då har vi redovisning.. Min grupp ska vara ett program (Robins alla svar) och vi är "experter" på ADHD. Aja det kommer gå lysande;P En rolig form av redovisning iaf!!! =) Så på måndag börjar den nya krusen och fram tills dess är jag LEDIG!! Har innget allt plugga alls.. Har ju alltid haft nått att göra.. 

Till någon annat!!! Min lilla Sholl är med i en tävling om Sydsveriges härligaste husdjur.. Hihi gå gärna in och rösta här-> http://dev.lokaltidningen.se/contest/?contest=25f9e794323b453885f5181f1b624d0b&sort=new&do=40b0b6b3f7863900eee2571d686fcdb2
(kopiera om den inte går att tryka på) och klicka på stjärnorna för att rösta!! Alltså på den 5te ska ni trycka? haha =)))

Nu blir det plugga in i det sista...


Puss puss

Jobbedax

Gomorron

Har lite brottom nu, ska plugga det sista sen göra ve mig för jobbet!!! Blir jobb hela helgen för mig ju!!!

Ses senare -......


Pussssssssssssss<3

Middagsbjudning

Hej hopp!!!

Idag har jag varit flitig och läst ut min bok och börjat att skriva om den.. HIhi skriver klart det imorron den är jag ledig från allt plugg fram tills måndag=) 1,5dag inte illa det!! (= Jobbar kväll denna helgen.. Tråkigt värre, men får tänka på pengarna.. Lär behövas till Thai ju..

Har precis kommit hem från en middag med vin och filmmys hos Doratea och Danne.. Mexicanskt.. Typ tacos. MUMS!! Super gott=) Blev lite vin osså som osså va super gott. Såg Un tracable.. Rikgigt bra film.. Älskar sånna csi inspirerade;)

Nårra bilder


Puss och Godnatt

RSS 2.0