skön dag

Hej hopp!!! Ska strax lägg mig, tänkte bara skriva ett snabbt inlägg..
Har varit ledig idag och har haft det så mysigt.. Va en runda på Viskängen och solade med Sholl.. Sen stack ja till mormor och hälsade på och sen direkt hem till pappa och grillade! Så mysigt=) Älskar att grilla.. Hehe..
Har lide ångest, ska jobba på lörda och söndag hela dagarna. Ööö nu när det ska bli så fint väder! Aja kommer fler dagar?!

Sholl och jag idag...
image623image624

En liten bild från när min grupp plugade hemma hos mig. Hade mys frukost;) image625

Natti på er alla..

Ps, Hoppas att Sara och Same kan ändra sin resa och åka med oss ;D Och att det fixar sig med Emma och martin så dom osså kan åka samtidigt=)

Nä nu kallar bingen;P

Puss <3

Sol sol härliga sol

Snälla stanna kvat här hos oss;)

Bjussar på en liten sommarbild från imorse
image622
Har förresten bokat tid hos frissan på måndag! Hög tid att göra mitt hår. Ser för fan ut som .. ja jag vet  inte hur jag ska förklara.. Tocke/grön/dissig färg är vad det är. Får se hur det blir denna gången.. Tänkte göra bruna slingor, rätt få och lite tjockare än vanligt. Kanske nån blond osså?? Vad tycker ni?? HJÄLP MIG plz????


Har varit i skolan  idag, alltid lika skoj.. hihi=) Men fick brottom som fan i slutet så vi skulle hinna med tåget i tid. Nu är ja hemma och har precis gått en runda med Sholl i det fina värdet. Ska plugga lite, men först käka nått!

Puss <3

Ska man vara fin får m an lida pin :S

Jag som skulle vara fin idag och ha klackaskor och min nya tröja och nya väska från min älskade Karin.. Nä då tror som fan att jag får skoskav och knappt kan gå.. =S AJ!!!!!
image617image618
Haha kolla Sholl i bakgrunden på denna bilden ;PSå lång och smal!!!! *älskar*

image619Och mina stackars fossingar...
Tack vare min fina skor (längst till vänster)
image620image621


Nu ska jag leta lite på intrenet till mitt plugg.. Vad ska jag göra för rörlig figur??? Hmmz...


Föresten va inom Thai idag och skulle checka hotell, så nu ska hon bara kolla pris sen bokar vi det med=)


Pusss <3

Dop

Idag har vi varit på dop, min älskade lillebror har döpts:) Viktor Edwin Lindeqvist. Och min MAN blev vald till gudfar, eller som det heter nu; Fadder. En stolt Kamil fick vi se idag.. hihi.. Det var iaf super trevligt, va hemma i deras trädgård och en satt vi vid långbrod där ute, känndes nästan som midsommar(= SOlen sken och allt var perfekt..

image607image608image616image614image615image609image610image611image612image613

Igår

Grillning och eurovision var gårkvällens aktiviteter.. Super mysigt med grillning, årets första=) Satt ute i parken och Sholl var med. Måste göras oftare!! Sen drog vi  hem till oss och hejade på Sverige (onödigt eftersom det gick så dåligt). Jag var lite sjuker, ont i halsen och mega trött=S Sorry, får bli en super fest nästa gång(= Emma och martin sov här så mysigt.. Hihi påminner om gamla tider när man va litenoch alltid sov över med kompisar.. Älskar att  tänka tillbaka hade alltid så skoj då. Inga problem inte (va man trodde iaf).. Men i alla fall så var kvällens tema silver och girlsen heja det hela (förutom Tjogge, öronhängen gåller inte;P)
image601image602image603image606image604image605

Löning = shoppning

Hej hopp =))

Idag är jag världens lyckligaste. Vet inte varför men mår så bra idag.. (= Körde upp till väla med Tjogge och Emma.. Handlade en ny bekini och ett par skor. Och doppresent till lillebror!

Har precis käkat, kom hem för en stund sen och ska strax iväg igen. Måste sola. Är lek som ett l ik=S 

Imorron är det SLAGER.. Wiiii silvertema, lite mat och lite dricka så blir kvällen perfekt=) Sen söndag blir det dop...

Nu blir det lite plugg..... Pusss

image600Jag i min nya bikini och skor =)))

Mycket just nu

Hej hopp=9 Här sitter jag mitt i natta. Hehe (= Ska verkligen hoppa rakt ner i bingen nu. Ska ju upp kl 6 imorron=S Har suttit och pluat tills nu. Har mycket nu i skolan som måste bli klart innan vi slutar! V hemma och pappi innan osså och hjälpte till lite i huset.. Det går framåt, sakta men säkert;) Satt upp en massa gadrober i gästrummet och så. Det måste vara klart tills fredag för då får dom huset fullt. Min lille bror ska döpas på söndag och då kommer så klart släkten ner. Ner från Norrland hehe =) 
Har glömt att besätta en sak.... Kamil ska vara gudfar till min älskade lillebror =) Naw hihi.. Så skoj!! Min man är poppis:)

image597 
Jag labbar i skolan :) 
image598 
Idag efter vår utedag, tema vatten(= Ligger och solar lite ...

Träffade min lilla Karin osså häromdan. Fick sååå fina presenter!!!  E mega fin väska, en mega snygg tröja och en vacker ögonskugga=) Tack gumman blev så himla glad.. Tack tack tack.. <3
image599


Natti och puss <3

Befinner mig i de underbaraste sinnesståndet

=))) Hihi idag är allt  toppen... Bara 3 veckor kvar i skolan sen sommarlov(= Har  fått mitt sommarschema och det är toppen det med. Kommer att jobba i juli ganska mycket, sen är jag ledig i juni och augusti!  Jobbar bara mina helger och nån  enstaka dag då=) Underbart.. Blir dessvärre inte mycket  pengar, men det är ju inte allt. Man ska må bra och det  kommer jag garanterat att  göra när ja är ledig;D Hoppas på underbart väder osså bara.

Jaja lite om helgen.. I fredags hade jag mitt sista seminarium för denna kursen:) Wiiiwii wiiiiiii.. Och det var ju bara tvunet att fira. Jag och Dorotea har fyllt år osså så vihade en fest tillsammans hos dom. Käkade fondue (vet ej hur det stavas, uttalasr fondy haha) Så smarrigt, med friterade potats klyfter och bearnaisesås! Hur gott som helst. Senblev det en hela del dricka och singstar  så var kvvällen fulllyckad=) Tog en promenix hem därifrån, så skönt och så blev man inte så bakis i och med den friska luften..

Igår jobbade jag va så trött.. Men idag är jag pigg igen och ska strax bege mig till jobb igen=)

Hoppas ni har haft det skoj i Norge hos Sarah tjejer! Önskar att jag kunde varit med;) <3

Lite bilder från i helgen:
image588image589image590image591image592image593image594image595image596

Nu ska jag dra måste hinna tvätta bilen innan jobb:)

Pussss <3

Underbar födelsedag

image583

Tack för allt alla nära och kära:) Har haft världens bästa dag! Fåt super fina paket, så tack tack =)) Väntar bara på ett till av moster tini.. Hihi!!! Haha hagalen eller vad;P Ocjh av Kamils familj imorron=)
Fick en super fin "hatthylla" som jag önskade mig av pappa och dom.. Och en av Micke och mormor fick pengar som ska gå till utemöbler.. Jaaa äntligen;) Mamma gav ett baota badlakan som jag var i nöd av hehe och  enn mode bok. Prfekt nu till sommaren när jag inte behöver läsa annat:) Och av älsklingen va det ingen överraskning precis, ja som valt ut den oh allt ju. Men iaf det blev e plattpång=) Mina gamla är kass nu!!!!

Ska lägga mig isängen nu och plugga det  sista sen nanna.. Upp 5.30 imorron=S
Sen blir det fist hos Dorotea=)))

Puss <3

Min fördelsedag

Hejjj alla glada:)

Idag fyller lilla jag år hela 23 bast.. Mmm sitter och passar min lille lillebror nu. Ska alldeles strax ut med mina två bebar hihi.. Sholl och Ville!!! =))

Passade världens sötaste vovve igår, mini Sholli =))))) Stack och kollade på darling när han spelade match. Fick med mig Sara och Tjogge. Tackar för sällskapet!! Och dom vann med 3-2 hiihi..

image570image571image572image573image574

Uppe med tuppen

Hej hopp!! Igår hade vi lite fest för mig och Tjogge:) Blev ingen  sång för oss, men desto mer paket;) Blev super  glad förallas paket!! Kunde inte blir bättre så tack så jätte mycket=)))

V kunde inte bestämmaoss om vi skulle satsa på en utgång eller ej, så det blev nått mellanting.. Men jag hade trevligt ändå.. Skönt med lite lugnare kvällar ibland! Så jävla  nice väder, satt ute på balkongen och snackade och hade oss ända in på nattetimmarna.. Love sommaren asså=)))))

Här kommer lite bilder...
image559
Födelsedagsbarnen;)



Nu ska ja sola vidare påminn underbart stora balkong;) Kanske drar ner till stranden och möter Tjogge och Rägi?

Pusssss <3

Tekniknörd

Sitter här en fredag kl 9 och pluggar teknik.. Hmm haha normalt!!! Men jag måste för att slippa resten av helgen.. Snackade precis med Moster Tini så trevligt så=) Men nu får jag komma igen..!

Har suttit på balkongen i vankig ordning och pluggat. Tror ni inte jag är en kräfta på bringan?? Haha jojomensan..
 (som vanlit går et inte att ladda upp bilder.. Alltid problem!!!! Jag som skulle lägga upp på kräftan)

Imorron blir det födelsedasfist för mig och Tjggie! 23 bast blir vi =) Stora töser nu..

ÄLSKAR ATT DET ÄR SÅ FINT VÄDER!!! KAN INTE FÅ NOG AV DET:) Är så sugen inför imorron och en del av det beror på vädret och en annan del beror på en annan!!! ;)


Pussss <3

Tekniknörd

Sitter här en fredag kl 9 och pluggar teknik.. Hmm haha normalt!!! Men jag måste för att slippa resten av helgen.. Snackade precis med Moster Tini så trevligt så=) Men nu får jag komma igen..!

Har suttit på balkongen i vankig ordning och pluggat. Tror ni inte jag är en kräfta på bringan?? Haha jojomensan..
 (som vanlit går et inte att ladda upp bilder.. Alltid problem!!!! Jag som skulle lägga upp på kräftan)

Imorron blir det födelsedasfist för mig och Tjggie! 23 bast blir vi =) Stora töser nu..

ÄLSKAR ATT DET ÄR SÅ FINT VÄDER!!! KAN INTE FÅ NOG AV DET:) Är så sugen inför imorron och en del av det beror på vädret och en annan del beror på en annan!!! ;)


Pussss <3

softe dag

Ligger i sängen nu med vår bärbara dator.. Så skönt att bara kunna ha den var som när som=) Satt och solade på balkongen innan och pluggade med datorn samtidigt!

Min små syskon har vara och hälsat på ida osså.. Har varit en soft dag. Snälla sol stanna kvar!!!!

Nu slumrar ja till.. haha..

Bjuder på en bild på grabbarna som är från vår inflyttningsfest-dag
image557


Natti natti=)

Pusss <3

Helsingör

God kväll!!!

Idag har jag varit i Helsingör med Tjogge=) Vi har haft det såå mysigt. Hon tvingade med mig för att hon skulle söka lite jobb och självklart vill man det nu när det är så fint väder..



Träffade en JÄVLIGT pinsam person! Förstår inte hur barnsliga vissa är.. MAJGADA;S

Aja nåväl, jag och Tjogge har iaf  bestämt att vi ska fira oss på lördag(= Jag fyller som sagt år om 8 dagar och Tjogge om 5. Dom nära och kära kommer hit på en bit mat och lite vin och en trevlig spelkväll! 

image556


image555 Synd att inte min lilla Karin kan vara med;( Även Sarah, men får bli en annan gång


Nu blir det lite plugg, tv och sen sängen..

image553

Puss <3

Karin tajm

image547image548image549

Jag är så glad att du äntligen är här igen.. Som vi ska mysa baby:) Hihi.. Du kommer hit som en helt ny människa men självklart med samma goa personlighet. Du har varit super duktig och är super fin! Men inte mer nu snuttan, då försvinner du fan;( Världens finaste frilla gumman=)) You are so hot!!!!

Ska strax ner i stan och möta denna bruden.. Synd att ni andra jobbar!

Puss pusss <3

Bilder från Saras födelsedaggsfest

image538

Fist hemma hos Sara.. (jag lovr det är INTE en sviddefläck ja har underarmen;P Haha..)


Tempel med Karin och min lilla klasskompis Maja(=

En mycket trevlig kväll;) Tack så super mycket för den goda maten och  allt Sara! Ja trodde jag skulle vara helt död på jobb igår men jag klarade mig. Och skolan idag fixade jag osså:)

ps.

Välkommen hem Karin!!! Wiii så skoj det ska bli att träffa dig.. Gud så länge sen;( Fiiifanken vad vi ska ha skoj imorron. Hihi..

Och bra att det gick super på det nya jobbet Tjogge=) Glad för din skull..

Och grattis Emma och Martin till 4 år!

Shiiiiiiitttttttttttttttttttt nu  bränns såsen:S Hha jag och matlagning går icke ihop

Heldag med Sexisharagirl

;) Haha.. Jobbat hela dagen idag. Gick upp 5,  fatta??? Vet i fanken hur jag pallade, men dagen på jobb bara rann i väg och det gillar vi=))) Stack hem och plugade en hel del.. Skönt! Sen körde jag  och Sara till maxi för att handla en utemöbler till henne. Trodde knappt att det skulle gå in  bilen! Men det gjorde det.. PRECIS!  Hahahaha..
image536image537

Sen stack vi och kollade på min lilla plutt som spelade match.. Blev lika:( Han  han va duktig som alltid!

Nu ska jag plugga lite till.. Håller på att laga midda till mig och älski. Så det är vad kvällen kommer bjuda på..

Ha en trevlig helg!! Det ska jag ha.. Imorron blir det födelsedasfest för Sara=))

Puss

Shopping

Hej hopp:)

Allt bra efter en vildsam valborg?? Här är det lungan, mår lite illa och smått huevärk efter gårdaens vin. Drack bara tyå 3 eller 4 glas men ja vin är ju vin. =( Vet i fanken om ja kommer att kunna dricka vin på lördag, när jag ska upp och jobba på söndag?!! Får helt enkelt ta det lugnt.

Jag och älsklingen stack ut till ikea för att shoppa lite utemöbler, men där finns inte ett skvatt.. Måste verkligen ha nu till sommaren ju:( Stack och käka engod middag och sen vidare till siba för att inhandla vår hemtelefon.. När Kamil beställde HD box och lite kanaler och sånt smått hos comhem sa dom att vi fick gratishemtele och vem tackar nej till det? Så nu kan alla som vill nå oss ringa hem tll oss=))) Kan dock inte nummret än.. ;)

image533image534
Älskar vår telefon.. Så stilren och snygg:P



Min underbara man när vi käka midda(= Såå fin...... Underbaring<3
image535

Tack för ikväll

Nu har alla begett sig och jag ska nanna nu.. Så trött och sleden;P
Sara och Samme kommer få såååååååå fint.. Håller på där hemm och göttar till sig och fixar.
 

Redansatt upp en lampa i storarummet;P Va inte uppe hela natten nu sötisar.. hihi

Vi va iaf här hemma occh hade mys. Drack lite  vin och nu snurrar mitt hue som aldrig förr:P Och jag ska gå och lägga mig? Hmm.. aja trötte är jag iaf. (=

  



Här är vår lilla prinsessa på hennes egen dag=))))) Lilla Sara...
 image529Grattis igen baby(= På lördag ska det firas satan:P


Godnatt mina kära vänner
image531

Sov sött <3

RSS 2.0