Sommar

Äntligen har sommaren visat sig lite.. Hoppas bara den håller i nu!!

Igår var det midsommar och jhag jobbade till 9 på kvällen=( Men hade det mysigt efteråt. Blev några glas rött iaf(=


Får väl bjussa på lite sommarbilder



FÅr se vad som händer ikväll.. Antligen blir det en sväng ner på stan eller blir det soffan. Har världens hosta som jag till och med fått skallebank av nu!!! Aja ...


Puss på er <3

19/6-2010

Tacomys:)

Igår hade jag, K, Emma och Martin lite tacoskväll här hemma. Mumsens vad jag gillar mexicanskt;) Kollade film efteråt, någon konstig film.. När dom hade åkt kollade vi en film till och gud vad trött jag blir om kvällarna. Men kunde ju sova ut idag. Har städat lite här hemma och tagit ut alla saker från klädkammaren. Har tänkt att jag ska börja mål den nu nästa vecka. Sen kommer paps och sätter upp alla mina saker så det blir klart nån gång! Kommer bli så fint=)

Nu ska jag göra ve mig inför jobbet! Jobbar till midnatt och sen börjar jag halv 6 imorron bitti. Hur ska jag palla?? Sen ska jag träffa mammi imorron också. Ska luncha i stan! =)
 
      .... Nä have to go

Men lite bilder från igår hinner vi dock med





Hemkommen från Barca + jobbintervju

Har haft världens underbaraste weekend iBalrelona. Kom hem i natt!! Sen blev det jobb direkt idag..

När vi kom dit började det regna.. Så typiskt=( Och inte nog med det va Tjogge sen en timme! Haha men det är ju Tjogge liksom;P Eller vad säger du gumman? Men iaf i stället för stranden fick det bli shopping. Men det är ju inte helt fel det heller!!!! :) Sen på kvällen gick vi ut och åt tappas och drick rödvin:) Hur mysigt som helst. Dag 2 och 3 såg lika dana ut, först stranden, sen vidare för shopping på köpcentran.. På kvällarna gick vi ut och åt (dag 2-mexikanskt -- urrrrrrr gott och dag 3-tappas igen). Drack gott och snackade en massa gamla minnen och annat skojsigt:) Träffade äntligen Mario (TJogges man). Super trevlig verkligen=)))

Alla bilderna förutom de sista kvällen och dagen är överförda på Tjogges dator. Så har inte dom än! Men här kommer några från sista kvällen och dagen:) De andra kommer så småningom så fort tjoggi överfört dom!!!

Sista kvällen..



Sista dagen.. Fick konka på våra resväskor



Nu blir det käk med sötis ... och se nån film:)



Förresten glömt att säga att jag icke fick jobbet i La som jag sökte=( Gick till en med flera års erfarenhet, så typiskt. Men fick bra beröm iaf=) Men iaf så har jag sökt jobb på min praktikskola och så ringde de idag och ville att jag skulle komma på intervju =) SÅ skoj hihi.. Hoppas nu att det inte finns nån övertalig som får den!!!! Jag vill ju ha denna tjänsten sjukt mkt! JAja men håll tummarna för mig iaf!


Pusss <3

Nu -> Malmö

Ojojoj nu är det brottom!!!!! Har shoppat en massa i stan... Haha ett antal tusen fatttigare kom jag framtill efter ett samtal med Sarah haha :) Blev nytt kamerafodral, regnställ, kläder, solbrillor ... Blev en fika med Tina den fina osså:)



Nu ska jag bara packa det sista sen ner till tåget! Hinner inte ringa nu, måste ju ha min mob på laddning när jag snackar annars dör den.. cp mobil ja! Ha en bra weekend i Sverige!!!! =)

Barcelona, here we come

Ikväll tar jag tåget in till Malmö och Karin:) Blir övernattning hos den fina. Ska upp redan vid 04.00 för att ta tåget in till kastrup! Sen bär det av med flyget till Barcelona och vår egen lilla Tjogge :) En verkligen välbehövd semester! Ska bli så mysigt... Hoppas på fint väder! Har visst regnat i två dagar nu=/ Håll tummarna för oss.


Nu måste jag verkligen snabba mig. Har en hel del att fixa i stan! Och möta TT han ska passa lilla Nelly lite!





<3

=(

Jag måste verkligen börja ta det lite lugnt.. Nu har jag lyckats supa bort min mobil.! Den blev stulen i lördags någon gång efter 2. Blir så jävla förbannad! Men smarthuet som har tagit den har ringt från den, vilket jag kan kolla upp. Alltså vilka nummer han/hon har ringt! Dock bara för 150spänn men ändå. Själva iphonen är ju inget att ha.. helt sprucken och avstängningsknappen går ej! Men mitt fucking kort!!!!!! Åååååå.. Aja får ett nytt hemskickat idag. . Lite ångest man har då... =/


Nä nu får man ta oh göra ve sig.. Ska och jobba på förskolan! Usch måste muntra upp mig lite!





<3

Grattis till fina Cia :)

Idag är det ingen varnlig dag för det är Cias födelsedag.. Hurra hurra hurra!!! Blir fest ikväll för denna dam=) Grillning, vin och en massa tjejer, kan det bli bättre? <3

Men först blir det födelsedagsmiddag hos Heppen! (=


Nu är sommaren äntligen här.. Såå mys




Har precis kommit hem från Sarah.. Har legat och solat litta jejejeje älskar verkligen sommaren!!! :)

Nu måste jag in i duschen och börja fixa mig...


Ses i dimman;)

Sommar <3

Idag blev det sommar!! JAAAAAA wieee =)))

Har legat på viskan en timme med Sholl. Så jäkla skönt!




Va hos mormor på morsdag och firade henne och mamma =)



Jag har fått ettt litet vik i tre veckor framöver på en förskola:) 20% tjänst hihi..

Så ska dit nu.. Sen blir det mitt vanliga jobb direkt efter!



Nu blir det käk innan <3



RSS 2.0